VIDEO | LIVERPOOL CÂȘTIGĂ CU CHELSEA ȘI IA AL DOILEA TROFEU EUROPEAN ÎN 2019 - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Europa League Noutăți Video

VIDEO | LIVERPOOL CÂȘTIGĂ CU CHELSEA ȘI IA AL DOILEA TROFEU EUROPEAN ÎN 2019

Deținătoarea UEFA Champions League, FC Lipverpool, s-a impus după executarea loviturilor de departajare în fața lui Chelsea și a cucerit Supercupa Europei. Meciul transmis în direct de LOOK PLUS, de la Istanbul, a început mai bine pentru londonezi. Campionul mondial Giroud a deschis scorul în minutul 37. Și tot Chelsea a înscris trei minute mai târziu prin Pulisic, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Liverpool a început în forță repriza secundă și după doar trei minute de la reluare a egalat prin Mane. Până la finalul celor 90 de minute, ambele echipe au trecut pe lângă gol, iar Chelsea chiar a mai înscris o dată, prin Mont, însă și de această dată golul său a fost anulat pentru un ofsaid.

În prelungiri, Liverpool a fost la un pas să dea lovitura. Același Mane a marcat în minutul 95, însă Chelsea a restabilit egalitatea prin Jorginho, în minutul 101, care a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă dictată de arbitra Stephanie Frappart.

Tabela de marcaj a rămas încremenită până la finele prelungirilor, 2-2, astfel că s-a trecut la excutarea loviturilor de departajare. Loteria a fost câștigată de Liverpool, după ce Firmino, Fabiano, Origi, Arnold și Salah au transformat de la punctul cu var, în timp ce Jorginho, Barkley, Mount și Emerson au făcut același lucru pentru Chelsea. A contat însă decisiv ratarea lui Abraham, a cărui execuție a fost parată de portarul Adrian, iar băieții lui Jurgen Klopp ridică al doilea trofeu internațional în acest an și încep în forță noul sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine