Ultima oră
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi
Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu

VIDEO | Lyon - Bayern 0-3. Nemţii câştigă fără emoţii semifinala cu echipa lui Tătăruşanu şi merg în super-finala cu PSG

Champions League Publicat pe 20 aug 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19455508/13/bayern-munich-german-cup.jpg

Bayern Munchen s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, la Lisabona, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Olympique Lyon, în semifinalele competiţiei.

 

Golurile au fost marcate de Gnabry, în minutele 18 şi 33, şi Lewandowski '88.

  • Olympique Lyon: Lopes - Denayer, Marcelo, Marçal (Cherki '73) - Dubois (Tete '67) Caqueret, Guimaraes (Mendes '46), Aouar, Cornet - Toko Ekambi (Reine-Adelaide '67), Depay (Dembele '57). Antrenor: Rudi Garcia
  • Bayern Munchen: Neuer - Kimmich, Boateng (Sule '46), Alaba, Davies - Goretzka (Pavard '82), Alcantara (Tolisso '82) - Gnabry (Coutinho '75), Müller, Perisic (Coman '63)- Lewandowski. Antrenor: Hans-Dieter Flick

La Olympique Lyon, Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

 

În finală, duminică, la Lisabona, Bayern Munchen va întâlni formaţia Paris Saint-Germain.

REZUMAT LIVE TEXT + VIDEO: 


Lyon - Bayern, 0-3 (Gnabry 18, 33; Lewandowski 88) 

Min. 90+3: Final de meci. Bayern câştigă o partidă în care n-a forţat după ce a făcut 2-0. Jucătorii s-au concentrat după al doilea gol al lui Gnabry doar pe finala cu PSG. 


Min. 88: GOOOL BAYERN! Lewandowski marchează după o fază fixă. Kimmich execută o lovitură liberă din partea dreaptă, polonezul se înalţă deasupra tuturor adversarilor şi înscrie cu capul. 


Min. 78: Coutinho este aproape de 3-0. Şutul din unghi, de la marginea careului, este deviat de un adversar şi se duce aproape de bara din dreapta. 


Min. 74: Lewandowski şi compania cedează iniţiativa şi lasă posesia adversarilor. În ciuda acestui aspect, francezii nu mai reuşesc să conteze în atac, iar fazele de poartă nu sunt foarte periculoase.  


Min. 61: Lyon are câteva ocazii importante de gol. Cea mai mare i-a aparţinut lui Ekambi, dar dintr-o poziţie ideală nu l-a putut învinge pe Neuer, care scoate spectaculos cu piciorul.


Min. 53: Lyon arată ca o echipă resemnată. Pare că aşteaptă finalul semifinalei pentru care a muncit un sezon întreg, dar adversarii sunt vizibil mai buni. Bayern are posesia, dar nu mai forţează foarte tare. Se menajează pentru ultimul act.


Min. 45: A început repriza a doua! 


Min. 45: Prima repriză se termină. Bayern conduce cu 2-0.


Min. 33: GOOOL BAYERN! Perisic pasează pe jos în faţa porţii, pentru Lewandowski, dar polonezul nu-l învinge pe Lopes dintr-o poziţie mai mult decât perfectă. Din fericire pentru bavarezi, balonul ricoşează la Gnabry, care face dubla.


 Min. 28: Bayern a prins curaj după deschiderea scorului şi începe să pună din ce în ce mai multă presiune pe apărarea adversă. Meciul începe să semene cu super-partida făcută cu Barcelona în sferturi. Însă, până acum apărarea lui Lyon stă bine; Lopes e în zi de graţie şi a scos câteva execuţii foarte dificile.  


Min. 18: GOOOL BAYERN! Gnabry primeşte o pasă în adâncime din defensivă, în zona lateral dreapta. Dribează mai mulţi adversari, ajunge într-o poziţie centrală în careul mare şi şutează în vinclu, fără şanse pentru Lopes. E 1-0 pentru trupa lui Flick, dar Lyon a avut ocaziile mai mari până acum. 


Min. 17: Meci extrem de încins în Portugalia. Lyon face până acum un meci mare şi loveşte bara prin Ekambi. Camerunezul rămâsese singur cu Neuer. 


Min. 11: Prima mare ocazie şi pentru Bayern. Goretzka primeşte o pasă perfectă, intră în careul mic al lui Lyon, dar nu loveşte balonul în plin şi Lopes scoate. La următoarea fază, francezii au o nouă şansă, graţie unui contraatac. Aceasta ar fi strategia lui Lyon: jocul pe contraatac.


Min. 5: Bayern domină începutul de meci, dar Lyon are cea mai mare ocazie. Depay scapă singur cu Neuer, cu doi fundaşi ai nemţilor pe urmele sale, dar încearcă să-l dribleze pe portar, se duce în lateral şi şutează din alergare în plasa laterală.  


Min. 1: A început meciul! 


 

Echipele de start:

  • Lyon: Lopes - Denayer, Marcelo, Marçal - Dubois, Caqueret, Bruno Guimarães, Aouar, Cornet - Ekambi, Memphis Depay
    Rezerve: Tătăruşanu - Andersen, Bard, Cherki, M. Dembele, Diomande, Mendes, Jean Lucas, Rafael, Reine-Adelaide, Tete, B. Traore
  • Bayern: Neuer - Kimmich, Boateng, Alaba, Davies - Thiago, Goretzka; Gnabry, Müller, Perišic - Lewandowski
    Rezerve: Ulreich, Hoffmann - Coman, Coutinho, Cuisance, L. Hernandez, J. Martinez, Odriozola, Pavard, Sule, Tolisso, Zirkzee

20:55: Au apărut echipele de start, fără surprize din partea celor doi antrenori.


 

  • 8  De opt ori s-au mai întâlnit Lyon şi Bayern în Champions League. Bayern are patru victorii, Lyon, doar două, ultima în urmă cu aproape 17 ani.
  • 14 – Robert Lewandowski este golgheterul acestei ediţii de Champions League şi mai are nevoie de trei goluri ca să egaleze recordul de reuşite într-o singură ediţie, deţinut de Cristiano Ronaldo (17).
  • 28 – Bayern Munchen are 28 de meciuri (27 de victorii şi o remiză) fără eşec în toate competiţiile.

LIVE pe Look Plus şi Look 4K: Lyon - Bayern, de la 22:00, în semifinalele Champions League

Paris Saint-Germain s-a distrat în prima semifinală contra lui RB Leipzig şi a obţinut biletele pentru finala de duminică. Acum a sosit momentul să aflăm şi cea de-a doua finalistă. Finala de anul acesta poate fi una 100% franceză. Este nevoie de o nouă surpriză a celor de la Olympique Lyon. Francezii au eliminat Juventus Torino şi Manchester City, până acum, iar semifinala cu Bayern Munchen vine ca un bonus.

Totuşi, spre deosebire de Juve şi City, care aveau anumite probleme, Bayern Munchen arată perfect în acest moment. După pauza provocată de pandemie, trupa lui Hansi Flick a obţinut victorii pe linie în campionatul şi-n Cupa Germaniei, competiţii pe care le-a şi câştigat, şi şi-a continuat parcursul imaculat şi în Champions League. Bayern le-a umilit pe Chelsea (7-1 la general) şi pe FC Barcelona (8-2) şi este la două victorii de cea de-a şasea Ligă a Campionilor din istoria sa.

Lyon - Bayern, ora 22:00, în semifinalele Champions League. Echipele probabile

Înaintea semifinalei cu Bayern Munchen, Rudi Garcia nu are nicio problemă de lot. Dincolo există un semn de întrebare. Fundaşul dreapta francez Benjamin Pavard are probleme medicale şi este incert.

Echipele probabile:

  • Lyon: Lopes – Marcelo, Denayer, Marcal – Dubois, Caqueret, Guimaraes, Aouar, Cornet – Dembele, Memphis (C)
  • Antrenor: Rudi Garcia
  • Bayern: Neuer (C) - Kimmich, Boateng, Alaba, Davies - Goretzka, Thiago - Gnabry, Muller, Perisic - Lewandowski
  • Antrenor: Hansi Flick

Nu rataţi meciul dintre Olympique Lyon şi Bayern Munchen, din semifinalele UEFA Champions League. Partida se vede în direct pe Look Plus şi Look 4K, miercuri, de la ora 22:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri