Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

VIDEO | Meci al contrastelor pentru Silviu Lung: EROU în prima repriză contra Galatei, s-a "rupt" şi a început să plângă pe teren!

Superlig Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19626874/8/a1.png


Silviu Lung Junior (31 de ani) a fost actorul principal al primei reprize a meciului pe care Kayserispor îl joacă pe terenul lui Galatasaray, live pe Look Sport+. După patru parade de efect la atacurile periculoase ale adversarilor, românul s-a accidentat, a început să plângă pe teren şi a fost schimbat la pauză!
 
Problemele lui Silviu Lung au apărut la o degajare banală, la care i-a sărit piciorul drept, apoi au urmat clipe teribile pentru fostul internaţional. A cerut schimbarea, dar a rămas pe teren până la finalul primei reprize, iar în prelungiri a avut o nouă paradă de efect, la o reluare din apropiere a lui Mbaye! Apoi a primit îngrijiri medicale şi nu a mai continuat meciul, fiind înlocuit la revenirea de la cabine.Paradele lui Silviu Lung pe terenul Galatei:

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele