Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Messi a spart gheaţa la PSG chiar împotriva fostului său antrenor, Pep Guardiola. PSG - Manchester City 2-0, pe Look Sport+ şi Look 4K

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20410771/2/profimedia-0635013296.jpg

PSG a câştigat meciul de pe teren propriu cu Manchester City, scor 2-0, în Grupa A din Liga Campionilor, în direct pe Look Sport+, Look 4K şi www.primaplay.ro. Argentinianul Lionel Messi a înscris primul său gol în tricoul echipei pariziene, după o fază superbă la care a contribuit şi Kylian Mbappe.

PSG a deschis scorul în minutul 8, prin Idrissa Gueye.

Leo Messi a înscris în minutul 74, după o combinaţie cu Kylian Mbappe şi un şut la vinclu din centrul careului.

După transferul de la FC Barcelona, Messi (34 de ani) a jucat trei meciuri pentru PSG fără să înscrie.

Leo Messi şi Pep Guardiola, antrenorul de la Manchester City, au lucrat împreună la FC Barcelona în perioada 2008-2012, reuşind să câştige două trofee ale Ligii Campionilor şi trei campionate în LaLiga.

După reuşita de pe 'Parc des Princes', Messi a ajuns la 7 goluri înscrise în meciuri cu Manchester City în Liga Campionilor, mai mult decât oricare alt jucător. 

Leo Messi a înscris golul cu numărul 27 în 35 de partide împotriva unor echipa din Anglia în Liga Campionilor.

Manchester City a suferit prima înfrângere în grupele Ligii Campionilor din septembrie 2018 încoace. ‘Cetăţenii’ au avut o serie de 18 meciuri fără eşec.

Într-un alt meci din Grupa A, Leipzig a pierdut surprinzător pe teren propriu cu Club Brugge, scor 1-2. Belgienii sunt pe locul doi în clasament după două runde.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20410771/4/grupa-a.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri