Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Metz - PSG 1-2. Hakimi a fost eroul parizienilor! Golul victoriei, marcat în minutul 90+4

PSG Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20404253/1/hakimi-psg.jpg

Paris Saint-Germain a obţinut o victorie la limită în deplasarea de la Metz, scor 2-1, în etapa a şaptea din Ligue 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Fără Leo Messi, echipa pregătită de către Mauricio Pochettino a înscris golul victoriei în minutul 90+4 şi are maximum de puncte în clasament.

A fost o primă repriză echilibrată la Metz, iar scorul la pauză a fost 1-1. Achraf Hakimi a deschis scorul în minutul 5, iar Kiki Kouyate a egalat în minutul 39, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

În repriza a doua, PSG a controlat jocul, iar raportul ocaziilor de gol a fost 10-1, cu o posesie a mingii de 72% pentru oaspeţi.

În minutul 90+1, căpitanul lui Metz, Dylan Bronn a fost eliminat. În urma acestei faze, antrenorul gazdelor, Frederic Antonetti, a protestat vehement şi a primit, de asemenea, cartonaşul roşu din partea arbitrului Jeremie Pignard.

PSG a dat lovitura în minutul 90+4, prin Achraf Hakimi. Fundaşul marocan a fost găsit de Neymar liber în careu, a fentat un adversar şi a şutat cu piciorul stâng către colţul lung.

PSG are maximum de puncte după primele 7 runde din Ligue 1, iar Metz este ultima clasată, cu doar 3 puncte.

Iată celelalte rezultate înregistrate miercuri în campionatul Franţei:

Lille – Reims 2-1

Monaco – St. Etienne 3-1

Montpellier – Bordeaux 3-3

Nantes – Brest 3-1

Rennes – Clermont 6-0

Angers – Marseille 0-0

Lens – Strasbourg 0-1

Lorient – Nice 1-0

Lyon – Troyes 3-1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20404253/2/clasament-franta.jpg

Sursa foto: Twitter PSG

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele