Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Neguţ, încă un meci bun şi încă o victorie adusă Chindiei. Formaţia lui Săndoi a învins Sepsi şi se ţine aproape de play-off

Fotbal Internațional Publicat pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

 

Chindia Târgovişte a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi OSK, în etapa a 26-a din Casa Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Neguţ, în minutul 53.

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov (Deligiannidis '58), Tincu, Mitrea - Golofca (Rapp '78), Gonzalez (Fofana '74), Achahbar (Ninaj '59), Purece (Aganovici '58), Ştefănescu - Safranko, Petrila. Antrenor: Leo Grozavu
  • Chindia: Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, Dinu - Iacob, Raţă (Diaz '89), Dulca, Dumitraşcu - Neguţ, Berisha (Neicuţescu '57/Bourama '75). Antrenor: Emil Săndoi

Acum, Chindia se află pe locul 7, cu 35 de puncte în 26 de partide. Echipele de deasupra ei sunt:

  1. FCSB – 54 de puncte; 25 de meciuri
  2. CFR Cluj – 54 de puncte; 25 de meciuri
  3. Craiova – 47 de puncte; 25 de meciuri
  4. Sepsi – 40 de puncte; 26 de meciuri
  5. FC Botoşani – 37 de puncte; 25 de meciuri
  6. Clinceni – 36 de puncte; 25 de meciuri


Sepsi - Chindia 0-1 (Neguţ 53) 

Echipele de start: 

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea – Golofca, Gonzalez, Achahbar, Purece, Ştefănescu – Petrila, Safranko
    Rezerve: Fernandez – Aganovic, Fulop, Fofana, Deligiannidis, Csiszer, Rapp, Ninaj, Tamas
    Antrenor: Leo Grozavu
  • Chindia: Aioani – Căpuşă, Piţian, Celea, Dinu – Iacob, Raţă, Dulca, Dumitraşcu – Negruţ, Berisha
    Rezerve: Moldovan – Florea, Costea, Diaz, Bourama, Kocic, Neicuţescu, Yameogo
    Antrenor: Emil Săndoi

Min. 90+3: Final de meci. 

Min. 86: Sepsi încearcă să restabilească egalitatea, dar nu reuşeşte să întreacă apărarea Chindiei.

Min. 75: Fofana ratează o ocazie bună să restabilească egalitateaa. Reia din întoarcere, din apropierea careului mic, peste poartă.

Min. 53: GOOOL Chindia! Neguţ face 1-0.

Min. 49: Sepsi are posesia, dar ocaziile lipsesc cu desăvârşire. 

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe. 

Min. 35: Sepsi are o ocazie bună. Petrila primeşte balonul în careu, dar Căpuşă intervine foarte bine şi respinge în corner.

Min. 24: Sepsi începe să echilibreze jocul şi chiar să aibă o oarecare urmă de dominare. Trupa lui Grozavu nu are însă ocazii foarte importante.

Min. 9: Prima ocazie notabilă aparţine celor de la Chindia. Iacob trage de la marginea terenului, dar balonul se duce pe lângă poartă.  

Min. 1: Începe meciul. 


Sepsi vine după o serie ciudată, cu şase remize consecutive urmate de un succes în ultima rundă, 2-1 la Sibiu, cu Hermannstadt. Echipa din Sfântu Gheorghe a traversat în tot acest timp o perioadă delicată din cauza îmbolnăvirilor de COVID, care i-au afectat enorm pe covăsneni. Chiar şi aşa, echipa e în grafic în lupta pentru play-off, iar o victorie cu Chindia ar securiza şi mai mult poziţia ardelenilor.

 

De cealaltă parte, dâmboviţenii au avut o serie neagră de şase meciuri fără victorie, întreruptă chiar în ultima rundă când au învins Universitatea Craiova, la Buzău, cu scorul de 1-0.

 

În acest moment, Sepsi e pe locul 4 şi are 40 de puncte, în timp ce Chindia e pe 8 şi are 32 de puncte.

 

Sepsi – Chindia se joacă, vineri, de la ora 17.30, şi se vede în direct pe Look Sport. 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri