Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Notele lui Banciu, din nou savuroase. "Jocul naţionalei, mai insipid şi decât era Cerbul de Aur"

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20486218/1/banciu.png

Ediţia de luni a emisiunii Notele lui Banciu a adus momente savuroase, cu privire la cele mai importante momente ale săptămânii trecute, din fotbalul intern şi internaţional.

Alexandru Cicâldău pentru golul marcat lui Marseille, în Europa League - nota 5: ”A făcut un meci bun, dar noi nu l-am luat în seamă. Ăsta e paradoxul actualei ediţii de cupe europene. A făcut per total un meci onorabil şi Moruţan a fost bunicel cât a intrat”.

Marius Şumudică care a făcut show cu fanii în tribune, după ce a fost eliminat în meciul cu Galatasaray - nota 5: ”Mi se pare un antrenor onorabil, acolo e locul lui. Turcia este acum o naţiune demnă de Şumudică. Să stea cât mai mult acolo, că dacă nu ajunge în Golf. El îşi întreţine latura de circar, îi place să se vorbească aşa de el. Până la un punct le face intenţionat, păcat că nivelul nu este foarte înalt. Dacă eşti antrenorul lui Inter sau Roma nu poţi să faci circăraia asta”.

Întâlnirea din Grecia dintre Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Lucescu - nota 3: ”Ca nişte politicieni. Ei ies întotdeauna minunat, mereu se vorbeşte de regie în situaţiile astea. Unul zice că e trucată, altul că e regizată, de astea nu poţi să scapi.

(n.r. despre ce au servit la masă) Hipopotam! Ba nu, asta e în Malawi la Marinică. Între crocodil şi labe de hipopotam ar fi servit. Probabil ei au servit acolo fructe de mare. Eu l-aş pune selecţioner pe Stoichiţă”
.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele