VIDEO | O NOUĂ PROVOCARE PENTRU CHIVU. VA FI ANTRENOR LA INTER U-17 - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Video

VIDEO | O NOUĂ PROVOCARE PENTRU CHIVU. VA FI ANTRENOR LA INTER U-17

Cristian Chivu începe un nou capitol în fotbal. Va pregăti echipa sub 17 ani a lui Inter Milano, club de unde s-a retras în 2014. Fostul căpitan al naționalei are, astfel, șansa de a-și construi un CV și în calitate de tehnician. Românul va colabora, de asemenea, cu Antonio Conte. Cel care a pregătit-o în trecut pe Juventus este acum antrenorul echipei mari de la Inter.

Chivu a jucat 7 ani la formația italiană, unde a strâns peste 150 de apariții și a marcat 3 goluri. Cea mai mare performanță a obținut-o în 2010, când a cucerit Liga Campionilor cu nerațurii. Tot cu Inter a câștigat trei ediții din Serie A, două cupe ale Italiei, două Supercupe și Mondialul Cluburilor.

Înainte de Inter, Chivu a îmbrăcat tricoul lui AS Roma, unde a câștigat o Cupă a Italiei. Fundașul născut la Reșița a scris istorie și la Ajax Amsterdam. În 2002, a luat Cupa, Campionatul și Supercupa Olandei cu lăncierii. În naționala României a strâns 75 de selecții și a dat 3 goluri. A participat alături de tricolori la Euro 2000 și Euro 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine