Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO | Omrani vrea să uite rapid meciul cu Young Boys Berna. "Privim înainte. Putem să jucăm mai bine şi să ne calificăm în Europa League"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 11 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20356891/1/omrani.jpg

CFR Cluj a fost învinsă de Young Boys Berna în manşa retur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, scor 3-1, şi a fost eliminată din competiţie, după 1-1 în tur. Atacantul francez Billel Omrani vrea să treacă rapid peste acest eşec şi se concentrează pe meciurile din Liga 1 şi pe calificarea în grupele Europa League.

La Berna, în direct pe Prima TV şi pe www.primaplay.ro, CFR Cluj a deschis scorul în minutul 4, prin Billel Omrani. Young Boys Berna a replicat cu trei reuşite până la pauză (Siebatcheu 23’, 42’, Ngamaleu 25’). Alexandru Păun a fost eliminat de la CFR Cluj în minutul 63.

CFR Cluj va juca în play-off-ul pentru grupele Europa League, cu Steaua Roşie Belgrad. Meciurile vor avea loc pe 19 august, la Belgrad, şi pe 26 august, la Cluj-Napoca.

"Sunt fericit că am dat gol. Eram mai fericit dacă câştigam. Am jucat de patru ori cu Young Boys, de patru ori am condus cu 1-0 şi am pierdut la final. A fost un meci greu, Young Boys e o echipă foarte bună. Ăsta e fotbalul, trebuie să avem capul sus şi să ne concentrăm pe meciul de vineri, trebuie să câştigăm şi după vedem cu Steaua Roşie. Mergem acolo să câştigăm şi să ne calificăm în Europa League. Da, Young Boys are jucători de calitate. Şi noi avem jucători de calitate, putem să jucăm mai bine. Puteam să mai dăm un gol şi, dacă făceam 2-0, erau total diferite lucrurile. În plus, dacă câştigam cu 1-0 acasă, se schimbau lucrurile. Asta este, trebuie să privim înainte şi să fim concentraţi pentru meciul de vineri. Da, învăţăm din greşeli", a spus Billel Omrani.

Rezumatul meciului Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele