Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Rapid - Csikszereda 2-0. Giuleştenii fac un pas uriaş către promovare, după un meci în care au tremurat serios

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20148758/1/rap-csi.jpg

 

Rapid a câştigat cu scorul de 2-0, partida cu cei de la Csikszereda, din etapa VI a play-off-ului ligii secunde. Giuleştenii au avut multe emoţii, deoarece adversarii au pus numeroase probleme şi au reuşit să îşi creeze câteva şanse, fără să marcheze.

În urma acestui succes, echipa pregătită de Mihai Iosif ocupă locul al doilea, la trei puncte de liderul FC ”U” Craiova şi la patru de CS Mioveni, care ocupă primul loc de baraj.

------------------------------------

Rapid - Csikszereda 2-0 (Hlistei 18-penalty, Bălan 66)

Echipele de start:

Rapid: H. Moldovan – P. Goge, Dandea (cpt.), Nastos, Finica, Bg. Barbu, R. Costin, Sefer, R. Ilie, Hlistei, Ad. Bălan

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Csonka, Apro, Bor, Csuros (cpt.), Jebari, Bara, Pinter, T. Suciu, Schieb

Minutul 80: Pănoiu preia elegant şi loveşte bara, cu o execuţie din unghi.

Minutul 76: Apro execută excelent o lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul Moldovan scoate de lângă bară.

Minutul 66: GOL Rapid! Sefere pătrunde din banda dreaptă în careu şi trimite pe jos la Bălan, care marchează cu aproape toată poarta goală.

Minutul 44: Sefer prinde un şut în forţă de la distanţă, dar Gyenge prinde.

Minutul 25: Moldovan are o intervenţe excelentă la execuţia cu capul a lui Csuros.

Minutul 18: GOL Rapid! Csuros îl faultează în careu pe Rareş Ilie, iar centralul dictează penalty. Hlistei trage tare şi aproape de bara transversală.

Minutul 15: Pinter recuperează un balon de la 30 de metri, scapă dintre doi adversari şi rămâne singur cu portarul Moldovan, dar trimite puţin pe lângă bară.

Minutul 1: A început partida!

------------------------

Rapidul are un meci crucial în lupta pentru promovare, sâmbătă, de la ora 20:00 în direct pe Look Sport+, contra celor de la Csikszereda. Partida contează pentru etapa VI din play-off-ul ligii secunde.

Giuleştenii pleacă favoriţi dar abordează meciul cu ciucanii dintr-o postură complicată, fiind în scădere vizibilă de formă. Elevii lui Mihai Iosif au obţinut doar un punct în ultimele două etape: 1-1 cu Dunărea Călăraşi şi 0-1 cu FC ”U” Craiova.

De cealaltă parte, cei de la Csikszereda sunt pe locul 5, la trei puncte de un loc de baraj.

”Am condus ostilităţile tot meciul, am luat gol dintr-o jumătate de şut, prima repriză am avut 4-5 ocazii mari, nu am dat gol şi ocaziile se răzbună în fotbal. Am văzut camera acolo şi aşa mi-a venit pe moment. Mă bucur la orice gol, când înscrie Rapidul, indiferent unde sunt eu, când înscrie, eu mă bucur.

M-am supărat, poate mi s-a părut mie. Nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat niciodată, nici acum. Dacă s-ar opri acum, am fi promovaţi. (n.r. - Hlistei) A dat totul pe teren, asta înseamnă că joci la Rapid. dai totul până la epuizare indiferent de ce eşti, antrenor, jucător, suporter. Totul până la capăt"
, a declarat tehnicianul giuleştenilor, la finalul etapei precedente.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele