Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Ripensia Timişoara – FK Csikszereda 1-2. Ciucanii ies învingători pe un teren dificil de jucat şi speră la play-off

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20495154/3/spo-ripi-ucluj1dx37927.jpg

FK Csikszereda s-a impus pe terenul celor de la Ripensia Timişoara, cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa XVI a ligii secunde. Partida s-a văzut pe Look Sport+ şi a fost marcată de o vreme extrem de rea, care a degradat serios starea gazonului de pe ”Dan Păltinişanu”. Jucătorii având probleme mari cu controlul balonului pe unele zone, afectate de noroi.

În ciuda acestui fapt, ambele echipe au ieşit la joc şi au oferit un meci palpitant. Claudiu Apro a deschis scorul din penalty, însă nu s-a bucurat, deoarece a punctat în faţa fostei sale echipe.

Bănăţenii au restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, Denis Golda a preluat elegant la marginea careului, iar ajutat de noroi a reuşit să devieze, iar Raul Vidrăsan s-a trezit fără adversari lângă el şi a şutat în forţă din câţiva metri, portarul celor de la Miercurea-Ciuc fiind lăsat fără replică.

Rodri Hernando a adus reuşita de trei puncte, după ce a finalizat elegant, peste portarul Rus.

 Ripensia este pe locul 13, cu 21 de puncte, iar Csikszereda este pe 7, cu 26 de puncte, la două lungimi de ultimul loc de play-off, ocupat de CSA Steaua.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele