Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Scandal uriaş în PSG - Başakşehir! Meciul a fost întrerupt în minutul 14! Sebastian Colţescu, acuzat de rasism de către turci, care au ieşit de pe teren

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 8 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19644004/6/webo1.jpg

UPDATE 23:20 Jucătorii de la Başakşehir refuză să revină pe teren, iar conducerea clubului turc a precizat că problema este foarte gravă. Au intervenit şi autorităţile din Turcia, inclusiv preşedintele Recep Tayyip Erdoğan.

UPDATE 23:00 UEFA a decis că meciul se va relua în câteva minute. Din primele informaţii, jucătorii turci nu vor să revină pe teren. Clubul Başakşehir a postat mesajul 'No to racism/Spune nu rasismului' pe reţelele de socializare.

Ambele echipe au cerut ca arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu să nu mai oficieze acest meci.


Meciul dintre PSG şi Başakşehir, din ultima rundă a grupelor Ligii Campionilor, a fost întrerupt în minutul 14. Turcii l-au acuzat pe arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu de rasism, după ce acesta i-a spus arbitrului de centru Ovidiu Haţegan să-l elimine pe secundul formaţiei din turcia, Pierre Webo, care protesta pe banca de rezerve. Colţescu a folosit apelativul 'negrul acela', referindu-se la antrenorul secund de la Başakşehir, camerunezul Pierre Webo, fapt care i-a înfuriat pe turci.

Echipa turcă a decis să iasă de pe teren, iar Ovidiu Haţegan a fost obligat să fluiere întreruperea meciului şi să meargă la vestiare.

Antrenorul celor de la Başakşehir, Buruk Okan, fost coechipier cu Gică Hagi la Galatasaray, a înţeles o parte din dialogul dintre Ovidiu Haţegan şi rezerva Sebastian Colţescu. Tehnicianul a izbucnit nervos, întrebându-i pe arbitrii români de ce au folosit apelativul "negrul acesta", referindu-se la secundul său.

Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu au încercat să-i explice lui Buruk Okan că nu a fost vorba despre un derapaj rasist, ci de o eroare de exprimare.

Demba Ba s-a implicat în acest conflict şi l-a luat la întrebări pe Sebastian Colţescu pentru limbajul său. "Dacă era o persoană albă, nu ai fi făcut această remarcă. L-ai arătat cu degetul doar pentru că e de culoare", i-a spus Demba Ba lui Colţescu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19644004/3/130243763-1213356322392585-8410472791931052000-n.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri