Ultima oră
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa
Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook
Papp a dezvăluit tot. Cum a fost convins să semneze cu Universitatea Craiova. ”A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja” Papp a dezvăluit tot. Cum a fost convins să semneze cu Universitatea Craiova. ”A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja”
Recomandări excelente, pentru o tânără speraţă FCSB. ”E un tânăr care a progresat mult în ultimul an” Recomandări excelente, pentru o tânără speraţă FCSB. ”E un tânăr care a progresat mult în ultimul an”
Neymar, gest rar care arată partea mai puţin ştiută despre el. Brazilianul a fost declarat omul meciului cu Atalanta, dar nu a păstrat trofeul. Cui i l-a oferit Neymar, gest rar care arată partea mai puţin ştiută despre el. Brazilianul a fost declarat omul meciului cu Atalanta, dar nu a păstrat trofeul. Cui i l-a oferit
Becali şi-a luat gândul de la Albu. ”Am zis că da, doar dacă e liber” Becali şi-a luat gândul de la Albu. ”Am zis că da, doar dacă e liber”

VIDEO | SHOW CANIN CU CHINDIA! DINAMO ÎNVINGE LA SCOR ECHIPA LUI VIOREL MOLDOVAN ŞI SE BATE CU ŞANSE LA UN LOC ÎN PLAY-OFF

Video Publicat pe 4 dec 2019
mail-share icon Email

Dinamo s-a impus clar în faţa celor de la Chindia, 4-1, la finele unui meci cu două reprize total diferite. În direct pe Look Plus, „câinii” au început mai bine şi au marcat primii, dar au avut şi parte de şansă. Târgovişteanul Piţian a marcat în propria poartă în minutul 32, iar Dinamo conducea cu 1-0. Bucuria puţinilor fani prezenţi în Ştefan cel Mare a durat însă doar exact 10 minute. La o fază care nu anunţa mare lucru, defensiva bucureştenilor a fost făcută şah-mat, iar Benga a trimis în poartă. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1.

După reluarea jocului, „câinii” au reuşit să revină în avantaj. Grigore a lovit în minutul 69, iar apoi Perovic a majorat diferenţa din penalty, în minutul 82. În prelungiri Duşan Uhrin l-a introdus şi pe Montini, iar italianul a profitat de ocazie şi a închis tabela la 4-1 pentru DInamo.

Cu acest succes, Dinamo face 28 de puncte şi urcă pe locul 7, la două lungimi de poziţia a şasea, ultima ce duce în play-off şi care e ocupată în acest moment chiar de rivala FCSB. În schimb, veştile pentru Chindia sunt dintre cele mai proaste. Dâmboviţenii au abia 17 puncte şi se află pe locul 12 şi traversează o formă foarte slabă.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele