VIDEO | START FABULOS DE SEZON PENTRU ECHIPA LUI TĂTĂRUȘANU. LYON BATE LA MONACO CU 3-0 ȘI E PE CAI MARI ÎN LIGUE 1 - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | START FABULOS DE SEZON PENTRU ECHIPA LUI TĂTĂRUȘANU. LYON BATE LA MONACO CU 3-0 ȘI E PE CAI MARI ÎN LIGUE 1

Lyon începe în forță noul sezon și învinge în etapa inaugurală, în deplasare, pe Monaco, la scor de neprezentare. Meciul din această seară a început cum nu se putea mai bine pentru oaspeți.
Moussa Dembele (foto, jos) a marcat primul, în minutul 5, reluând cu capul în poartă, după un corner. La 0-1, Monaco n-a avut timp să-și revină, iar o nouă greșeală a adus-o întgr-o situație delicată.

Doar 20 de minute mai târziu, veteranul Fabregas a văzut cartonașul roșu, lăsându-și echipa în inferioritate. După eliminarea fostului campion mondial, Lyon nu s-a lăsat invitată și s-a desprins. Olandezul Memphis Depay a înscris cu un șut violent de la mare distanță, în minutul 36 și zarurile păreau deja aruncate. Dar meciul nu avea să se încheie așa. În repriza secundă, Tousart a fost cel care a stabilit rezultatul final, în minutul 80, 3-0 pentru Lyon.

În continuare, în Ligue 1, Olympique Marseille înfruntă sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stade de Reims, într-un meci din etapa inaugurală a Ligue 1. Meciul e transmis în direct de LOOK PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine