Ultima oră
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”

VIDEO | Surpriză mare la Călăraşi! Csikszereda a învins Dunărea şi e la două puncte de locurile de baraj în Liga 2

Liga II Publicat pe 17 mai 2021
mail-share icon Email

 

Dunărea Călăraşi a pierdut partida din penultima etapă a play-off-ului Ligii 2, cu Csikszereda, scor 0-2, pe teren propriu, în direct pe Look Sport. Astfel, situaţia se complică în lupta pentru promovare, în ceea ce priveşte locurile de baraj.

Ciucanii s-au impus graţie autogolului spectaculos al lui Şandru din minutul 51 şi a reuşitei lui Rotar, din minutul 61.

Clasamentul play-off-ului Ligii 2, după acest meci, arată astfel:

  1. FC U Craiova – 50 puncte (8 partide)
  2. Rapid – 49 puncte (8 partide)
  3. CS Mioveni – 44 puncte (8 partide)
  4. Călăraşi – 43 puncte (9 partide)
  5. Csikszereda – 41 puncte (9 partide)
  6. Poli Timişoara – 39 puncte (8 partide)

Dunărea Călăraşi - Csikszereda 0-2 (Şandru 51' - autogol, Rotar 61') 

Echipele de start:

  • Dunărea Călăraşi: Krell – I. Sîrbu, Wiktorski, Bg. Şandru (cpt.), Sălceanu, Cr. Puşcaş, A. Lopez, Tudoran, Cârstocea, Alami, Val. Alexandru
  • FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen (cpt.), Apro, Bor, Savin, Casiadi, Pinter, Bauza, Schieb, Rotar

Min. 90+3: Final de meci. 

Min. 83: Csikszereda continuă să atace şi e periculoasă în mai multe momente.

Min. 61: GOOOL Csikszereda! Rotar face 2-0, după o greşeală mare în apărarea călărăşenilor.

Min. 55: Csikszereda stă bine după golul marcat, rămâne sus. Pune presiune pe gazde, care nu se regăsesc. Ciucani lovesc bara.

Min. 51: GOOOL Csikszereda! Şandru îşi marchează în proprie poartă, în încercarea de a respinge o centrare a lui Takacs.

Min. 46: Fluier de start în partea secundă. 

Min. 45: Final de primă repriză. 

Min. 29: Ratare uluitoare a lui Tudoran, de la gazde! Trage mult peste din 8 metri, nepresat de nimeni.

Min. 15: Prima şansă importantă e trecută în contul formaţiei din Miercurea Ciuc. Rotar reia însă dezamăgitor, peste poartă, din câţiva metri. 

Min. 1: Începe jocul de la Călăraşi.


Gazdele au nevoie de victorie pentru a-şi securiza locul de baraj, după ce runda trecută şi-au rispit speranţe la promovare directă, după remiza cu CS Mioveni. De cealaltă parte, pentru ciucani se anunţă doar un meci de palmares, în contextul în care sunt pe ultimul loc în play-off.



Cristi Pustai, antrenorul celor de la Călăraşi a declarat la finele etapei trecute, că a fost un joc complicat, în care s-a intrat tare, ambele echipe fiind mânate de ideea de a ajunge pe locul secund, pe care în urma rezultatului de miercuri seara au şanse infime să îl prindă.

"A fost un joc cu nerv. Ambele echipe încă se mai gândeau la locul 2. Îşi făceau calcule şi ei. Depindeau doar de rezultatele lor, dacă reuşeau să câştige cele 9 puncte puse în joc, dar acum ne orientăm către locurile 3 şi 4. Aşteptăm să vedem şi ce se va întâmpla mâine, la Mogoşoaia. Să vedem ce va face Rapidul cu Timişoara. Vom lupta până la capăt. Păcat, am fost la 10 minute să obţinem cele trei puncte.

Naivitate, pentru că din nou am avut o lovitură liberă, n-am executat-o foarte bine. Nici nu s-a încheiat faza şi am fost surprinşi pe contraatac. Sunt lucruri pe care le exersăm şi am fost surprinşi. Ar fi fost frumos, am fi făcut 4 victorii consecutive. Ne întoarcem la problemele noastre şi vom vedea ce se va întâmpla luni cu Csikszereda.

Locurile 3-4 sunt disputate de 3-4 echipe, să vedem ce se întâmplă cu Rapidul. Cred că putem spune că Craiova şi Rapid sunt promovate, asta e părerea mea, aşa simt. În momentul acesta, ambele echipe ne-am blocat în lupta pentru promovarea directă. Rămâne barajul, e o şansă foarte mică, dar o vom juca pentru a ne măsura forţele",
a declarat tehnicianul Dunării, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele