Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | ”U” Cluj - Petrolul 1-2. Prahovenii se dezmorţesc brusc şi întorc meciul în 2 minute

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21555729/2/fc-universitatea-cluj-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-play-out-13-04-2024.jpg

Petrolul Ploieşti s-a impus în deplasare, scor 2-1, contra celor de la Universitatea Cluj, în etapa a patra din play-out-ul Superligii.

Debutul lui Laszlo Balint pe banca ploieştenilor a fost de bun augur. Prima repriză a meciului de la Cluj a fost una echilibrată, în care ambele echipe au avut ocazii de gol, însă scorul a fost deschis de Roguljic, în minutul 55, şi gazdele conduceau cu 1-0. Imediat după gol, în minutul 58, Balint i-a trimis în teren pe Irobiso şi Jyry, iar aceştia au schimbat soarta meciului în numai două minute.

Irobiso a reluat în plasă centrarea lui Ţicu, în minutul 62, iar finlandezul Jyry a înscris din assistul lui Alexandru Musi, în minutul 64. Roguljic a lovit bara în minutul 67, dar până la final nu s-a mai înscris şi ploieştenii s-au impus la Cluj cu 2-1.

În clasament, Universitatea Cluj are 26 de puncte şi este pe locul 4, iar Petrolul este pe 5, cu 25 de puncte.

VIDEO | ”U” Cluj - Petrolul 1-2 (Roguljic 55 / Irobiso 62, Jyry 64), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thallison, Roger – Rus, Simion, Bic – Roguljic, Nistor – D. Popa
  • Petrolul: Zima – Dumitru, Papp, Garutti, Ţicu – Seto, Hanca – Musi, Jair, Grozav – Berisha

Minutul 90+5: Final de meci! Petrolul se impune cu 2-1.

Minutul 84: Nistor şutează în forţă de la distanţă puţin pe lângă poartă.

Minutul 66: Roguljic trage din 15 metri în bară.

Minutul 64: GOL Petrolul! Jyry reia nemarcat din careu, după o succesiune de pase ce a lăsăt fără replică defensiva adversă.

Minutul 62: GOL Petrolul! Gertmonas iese greşit la o lovitură liberă, Irobiso urmăreşte mingea şi profită de eroarea portarului.

Minutul 55: GOL ”U” Cluj! Nistor ţine mingea în teren şi centrează, apoi Rus preia şi trece elegant de un adversar. Mingea este scoasă la Roguljic, care înscrie din careu.

Minutul 54: Popa face recital şi trece elegant de Papp şi Garutti, apoi trage la poartă. Zima însă este providenţial.

Minutul 45+5: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+2: Rus se demarcă şi reia cu latul peste cadrul porţii.

Minutul 36: Zima respinge la şutul din unghi trimis de Roguljic.

Minutul 12: Simion reia cu latul din afara careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------

Înaintea acestui duel, „U” Cluj se află pe locul 8, cu 26 de puncte. Ardelenii sunt neînvinşi de 10 etape, iar în ultima partidă au remizat pe terenul lui FC Hermannstadt, scor 1-1.

De cealaltă parte, Petrolul ocupă locul 10, cu 22 de puncte, la 4 „lungimi” de adversara sa directă de astăzi. Ploieştenii nu traversează o perioadă prea bună, în ultima etapă fiind învinşi categoric de FC Voluntari, scor 4-0.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele