Ultima oră
Cine ar trebui să apară la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apară la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

VIDEO | Unirea Slobozia - Petrolul Ploieşti 0-2. Prahovenii urcă pe locul secund în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20389067/6/slo-pet.jpg

Petrolul Ploieşti a câştigat pe terenul celor de la Unirea Slobozia, cu scorul de 2-0, în cel mai interesant meci al etapei din Liga 2. În urma acestui rezultat, ”lupii galbeni” urcă pe locul secund, la doar un punct în spatele liderului Concordia Chiajna.

Golurile au fost semnate de Diarra şi de către Vajushi, pe fondul unui joc ofensiv activ practicat de fotbaliştii din Slobozia, care însă nu s-a concretizat pe tabela de scor.

 

-----------------------------------

Unirea Slobozia - Petrolul Ploieşti 0-2 (Diarra 32, Vajushi 74)

Echipele de start:

Unirea Slobozia: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Cruceru, Coadă, Bolohan, Greu, Mustacă, Al. I. Stoica

Petrolul: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Huja, Manolache, Ţicu (cpt.), Seto, Cebotaru, M. Bratu, Tucaliuc, Saim Tudor, S. Diarra

Minutul 74: GOL Petrolul! Gazdele au momente bune, dar macină în gol, iar adversarii profită pe un contraatac. Nou intratul Vajushi este găsit în careu şi marchează din câţiva metri.

Minutul 32: GOL Petrolul! Coadă pierde uşor mingea aproape de careu, adversarii recuperează şi pornesc un atac în mare viteză. Diarra este pe fază şi marchează din zona centrală a careului.

Minutul 26: Diarra trece uşor de un adversar în flancul stâng şi trage la colţul lung, balonul se scurge pe lângă bară.

Minutul 18: Tudor Şaim pătrunde în careu şi încearcă un şut în forţă, dar execuţia sa se duce pe centrul porţii şi este prinsă de portar.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Gazdele, sub bagheta lui Adrian Mihalcea au un start de sezon senzaţional, în contextul în care stagiunea precedentă s-au salvat in extremis de la retrogradare, după ce au câştigat barajul cu Recea. Aceştia sunt acum mult mai bine, ocupând locul 6, cu 11 puncte.

”Lupii galbeni” au cu un punct mai mult şi sunt pe poziţia a patra. Cei de la Petrolul abordează meciul cu moralul la cote înalte, după ce runda precedentă au învins Dacia Unirea Brăila, cu un neverosimil 4-0.

Partea a doua a partidei a fost marcată de ploaie, dar asta nu a adus probleme pentru prahoveni.

Sory Ibrahim Diarra a fost eroul partidei. Atacantul din Mali a marcat toate cele patru goluri şi a urcat pe primul loc în clasamentul marcatorilor din actualul sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele