Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1. Succesul ce aduce liniştea în Bănie

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21504269/2/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Golul victoriei a fost înscris de Maldonado, intrat pe teren de două minute.

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalti în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, şi au reuşit să egaleze în minutul 54, tot după un penalti. Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu şi Robert Popescu a egalat pentru Voluntari. Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap.

Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82. Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalti în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean.

După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia şi CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1 (Baiaram 7, Maldonado 84 / Popescu 53-penalty), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, Badelj, Bancu - Creţu, Mekvabishvili, Houri - Baiaram, Markovic, Mitriţă
  • FC Voluntari: Fernandez - Ricardinho, Turda, Matricardi, Aliji - Raţa, Crepulja, Ciobanu - Carnat, Dumiter, R. Popescu

Minutul 90+9: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 2-1.

Minutul 90+5: Se dictează penalty pentru o intervenţie a portarului Popescu la Carnat. VAR intervine şi decizia este întoarsă. Se dă simulare.

Minutul 84: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă centrează din lovitură liberă, iar Maldonado reia cu capul de lângă mai mulţi adversari.

Minutul 78: Crepulja reia din marginea careului. Popescu scoate cu ceva emoţii.

Minutul 76: Mitriţă are o incursiune în viteză. Fernandez reuşeşte să pareze execuţia din unghi.

Minutul 53: GOL FC Voluntari! Gafă colosală comisă de Bancu, care comite o gafă imensă. Portarul Popescu e nevoit să îl faulteze în careu pe Dumiter şi se dictează penalty. Robert Popescu transformă cu ceva emoţii.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-0 pentru Universitatea Craiova.

Minutul 44: Un balon respinge ajunge în careu la Ricardinho. Acesta reia mult peste din poziţie ideală.

Minutul 22: Ciobanu reia în forţă de la 25 de metri peste poartă.

Minutul 7: GOL Universitatea Craiova! Houri centrează, Baiaram se înalţă de lângă Aliji şi reia în poartă.

Minutul 2: Creţu trimite în bară centrarea lui Bancu.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Înaintea acestui duel, Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 39 de puncte acumulate în 26 de etape. Oltenii nu traversează cea mai bună perioadă şi au o singură victorie în ultimele 8 partide disputate.

De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă poziţia a 14-a în clasament, cu 27 de puncte, la doar 5 puncte de primul loc care asigură retrogradarea directă în divizia secundă. Ilfovenii au 7 etape la rând fără victorie, ultima fiind surpriza produsă pe Giuleşti, cu Rapid, scor 2-1.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele