Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

VIDEO | Start fabulos, continuare modestă şi eşec meritat. CFR Cluj iese din Liga Campionilor, după 1-3 în returul cu Young Boys

Champions League Publicat pe 10 aug 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a fost învisă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, în direct pe Prima TV şi pe www.primaplay.ro. După 1-1 în tur, campioana României părăseşte competiţie regină a fotbalului european şi va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu Steaua Roşie Belgrad.

În Elveţia, Păun a fost eliminat, în minutul 63, după două cartonaşe galbene, primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului.

Au marcat: Siebatcheu '23, '42, Ngamaleu '25 / Omrani '4

  • 0-1, min. 4: Deac a recuperat un balon în jumătatea gazdelor, de la Aebischer, apoi i-a pasat lui Omrani, care a marcat cu un şut de la 15 metri, din poziţie centrală;
  • 1-1, min. 23: Ngamaleu a centrat de pe partea dreaptă şi Siebatcheu, nemarcat, a înscris cu capul din plonjon, de la şase metri;
  • 2-1, min. 25: Ngamaleu a încris cu un şut puternic, cu piciorul stâng, de la aproximativ 18 metri;
  • 3-1, min. 42: Siebatcheu a împins din cădere o minge în poartă din interiorul careului mic, după o centrare a lui Elia, de pe partea dreaptă.

Au evoluat următoarele echipe:

  • Young Boys: Faivre - Hefti (Maceiras '82), Camara, Zesiger, Garcia - Fassnacht, Martins (Sierro '87), Aebischer (Rieder '67), Ngamaleu - Elia (Mambimbi '82), Siebatcheu (Kanga '88). Antrenor David Wagner;
  • CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Manea, Cestor, Bouhenna, Camora - Deac, Fofana (Rodriguez '46), Sigurjonsson (Alibec '46), Păun - Omrani (Costache '77). Antrenor Marius Şumudică.

Young Boys – CFR Cluj 3-1 (Siebatcheu 23', 42', Ngamaleu 25' / Omrani 4')  

Echipele de start:

  • Young Boys: Faivre – Hefti, Camara, Zesinger, Garcia – Fassnacht (cpt), Martins, Aebischer, Ngamaleu – Elia, Siebatcheu.
    Rezerve: Zbinden, Laidani – Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Burgy, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Rieder.
  • CFR: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora (cpt) –  Susic, Gussouma, Sigurjonsson – Deac, Omrani, Păun.
    Rezerve: Bălgrădean, Hindrich – Rodriguez, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Debeljuh, Hoban, Alibec, Itu.

Min. 90+4: Final de meci. CFR Cluj iese din Liga Campionilor şi merge în play-off-ul Europa League.

Min. 80: Young Boys nu se lasă. Zesinger reia însă modest cu capul, după un corner, iar Arlauskis respinge fără probleme.

Min. 77: Schimbare la CFR. Iese Omrani, intră Costache.

Min. 70: Young Boys se joacă, formaţia lui Şumudică nu mai contează pe faza de atac. Elia trage de la distanţă, Arlauskis reţine.

Min. 63: Gest copilăresc al lui Păun. Şutează într-un balon după ce jocul e întrerupt şi vede cartonaşul galben. Mai avea unul şi e eliminat.

Min. 62: Contraatac bun dus de elveţieni. Martins trimite peste poartă.

Min. 59: Lovitură liberă pentru CFR Cluj. Păun trage puţin pe lângă vinclul porţii lui Faivre. 

Min. 52: Elveţienii nu mai forţează ca în a doua parte a primei reprize, preferă un joc de posesie.

Min. 48: Young Boys loveşte bara prin Elia, cu un şut de la peste 25 de metri. 

Min. 46: Începe partea a doua. Şumudică face două modificări. Îi introduce pe Alibec şi Rodriguez, ies Sigurjonsson şi Fofana.

Min. 45+1: Se termină calvarul! Pauză în Elveţia 

Min. 42: GOOOL Young Boys! Siebatcheu face 3-1 din interiorul careului, din pasa lui Elia. Probleme mari în apărarea CFR-ului.

Min. 42: Mai reduc din turaţii adversarii. Atacurile nu mai sunt la fel de în viteză şi periculoase în aceste minute. Şumudică pare că se gândeşte ce schimbări poate face la pauză.

Min. 37: Atacuri după atacuri din partea lui Young Boys. Elia trage din careu, Arlauskis respinge.

Min. 35: Fassnacht primeşte balonul aproape de punctul de la 11 metri, dar şutu său e respins de pe linia porţii de Manea.

Min. 33: Mult noroc pentru CFR. Fassnacht rămâne singur cu Arlauskis, dar trage modest, pe lângă poartă.

Min. 31: După un start perfect, jucătorii CFR-ului sunt nervoşi acum, ca urmare a celor două goluri marcate de gazde. Campioana României iese cu greu din propria jumătate.

Min. 25: GOOOL Young Boys! Ngamaleu marchează spectaculos cu un şut de la marginea careului. E lăsat să tragă, Arlauskis nu are ce face.   

Min. 23: GOOOL Young Boys! Siebatcheu înscrie cu capul, din câţiva metri, după un marcaj slab al CFR-ului.

Min. 22: Jocul se mai echilibrează, dar partea pozitivă e că echipa noastră se apără bine, se apără sus iar elveţienii au probleme pe construcţie.

Min. 18: Încă o şansă pentru CFR Cluj! Sigurjonsson trage bine de la distanţă, mingea trece aproape de poarta lui Faivre.

Min. 13: Omrani e extrem de activ pe faza de atac. Îşi pune adversarii în dificultate mai mereu. Ardelenii se descurcă bine şi cu incursiuni în benzi, dar şi prin intrări prin zona centrală. Elveţienii ies după câteva minute din propria jumătate.

Min. 11: Young Boys este pur şi simplu surprinsă de cum joacă românii. Nu se regăseşte şi face multe greşeli de pasare. CFR stă sus, are posesia, jocul se leagă bine în ultimii metri.  

Min. 9: Şansă uriaşă pentru CFR! Susic trage periculos din careu, dar portarul lui Young Boys scoate în corner.

Min. 4: GOOOL CFR! Omrani deschide scorul cu un şut din careu.

Min. 2: Elveţienii au posesia, combină la centrul terenului. CFR face presing şi încearcă să recupereze. Pe stadion sunt mulţi fani şi se fac auziţi.  

Min. 1: Începe partida din Elveţia. 


CFR Cluj şi Young Boys se reîntâlnesc, după ce anul trecut au fost colege de grupă în UEFA Europa League, cu o remiză şi o victorie la limită, obţinută după un penalty, pentru elveţieni.

Marius Şumudică are şi probleme importante de lot. Denis Alibec s-a accidentat în tur şi nu se ştie dacă va putea fi recuperat până la ora de start a partidei din Elveţia, Alexandru Chipciu a fost scos de pe lista UEFA pentru această ”dublă”, iar Andrei Burcă nu este refăcut.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezenţa în primul sezon al UEFA Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elveţienii, va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Eşec cu rezervele în ultimul meci

Campionii Elveţiei au pierdut cu scorul de 1-0, de echipa FC Sion, într-un meci din etapa a treia a campionatului.

Golul a fost marcat de Grgic, în minutul 24, din penalty.

Echipele probabile:

Young Boys: D. von Bollmoos – Hefti, A. Camara, Zesinger, U. Garcia – Ngamaleu, Aebischer, C. Martins, Fassnacht – M. Elia, Siebatcheu.

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Bouhenna, Cestor – Susic, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Camora – A. Paun, Omrani, C. Deac.
 

ai multe detalii: https://biletu-zilei.com/ponturi-pariuri/young-boys-cfr-cluj-fotbal-10082021/ng Boys (4-4-2): D. von Bollmoos – Hefti, A. Camara, Zesinger, U. Garcia – Ngamaleu, Aebischer, C. Martins, Fassnacht – M. Elia, Siebatcheu. CFR Cluj (3-4-3): Arlauskis – Cr. Manea, Bouhenna, Cestor – Susic, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Camora – A. Paun, Omrani, C. Deac.

Mai multe detalii: https://biletu-zilei.com/ponturi-pariuri/young-boys-cfr-cluj-fotbal-10082021/
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri