Ultima oră
 EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie

Vintilă, cea mai dură reacţie a carierei de antrenor! Răspuns tăios pentru Adi Popa: "Îi transmit doar atât!"

Superliga Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19410666/1/befunky-collage.jpg

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, vineri, că nu a fost fair-play din partea lui Adrian Popa să critice clubul bucureştean după despărţirea de acesta şi că s-ar putea ca jucătorul să iasă în dezavantaj dacă îi va răspunde punctual criticilor.

Am auzit şi eu ce a zis Popa, dar din punctul meu de vedere în momentul în care pleci de la un club şi începi să arunci noroi în cei cu care ai mâncat o pâine, în cei despre care ai spus că ţii la ei şi că e clubul tău de suflet şi cauţi scuze în altă parte, nu mi se pare fair-play ceea ce a făcut el. Faptul că încerci să cauţi vinovaţi în afară de a te privi în oglindă.. Dacă mă apuc să-i răspund punctual la tot ce a declarat el s-ar putea să iasă în dezavantaj.

Dar eu prefer să îi spun atât să-i transmit doar atât: La Al Taawon nu a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Ludogoreţ nu a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Reading nu a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor. Să urmărească, să vadă cât a jucat unde a jucat, după care să vină şi să ne spună dacă într-adevăr noi l-am nedreptăţit sau el are o problemă. Nu e normal ce a făcut, dar este problema lui. Nu sunt supărat pe el, sunt doar dezamăgit. Eu l-am apreciat şi îl apreciez”, a spus Vintilă.

El a precizat că de obicei jucătorii care se despart de club sunt nemulţumiţi: “De obicei jucătorii care pleacă de la o echipă sunt nemulţumiţi pentru că nu mai au serviciu în primul rând, în al doilea rând caută o justificare a nereuşitelor lor. Eu sunt un antrenor care fac ce-mi place şi la clubul care-mi place şi îmi fac meseria cu pasiune. Faptul că un antrenor nu se opune clubului nu mi se pare un defect. Politica clubului primează faţă de ceea ce-şi dorepte antrenorul în alte circumstanţe”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele