Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Xavi anunţă revirimentul Barcelonei. ”Ne aflăm într-un moment bun şi trebuie să credem”

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21503692/1/profimedia-0762257219-1.jpg

FC Barcelona a dispus pe teren propriu, scor 4-0, de gruparea Getafe, în etapa a 26-a din La Liga.

Catalanii au marcat doar o singură dată în prima repriză, prin Raphinha, în minutul 20, dar au rezoolvat meciul în repriza secundă. Joao Felix a făcut 2-0 în minutul 53, iar Frenkie de Jong a dus scorul la 3-0 în minutul 61.

Elevii lui Xavi au ridicat piciorul de pe acceleraţie şi au mai înscris odată doar pe final, în minutul 90, prin Fermin Lopez, în minutul 90.

Xavi a anunţat la finalul partidei că încă mai crede în titlu, deşi Real Madrid are 5 puncte avans şi un meci mai puţin jucat.

 

”Întotdeauna este important să câştigăm şi acasă. Trebuia să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Ne-a lipsit un meci convingător. A fost un meci foarte bun. Am arătat că putem ataca bine atunci când înţelegem lucrurile. A fost un meci bun din toate punctele de vedere.

Ne aflăm într-un moment bun şi trebuie să credem.

Am pus presiune pe Girona şi pe Real Madrid. Dar trebuie să ne câştigăm meciurile”
, a spus antrenorul catalanilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele