Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Xavi pleacă de la Barcelona! Anunţul a venit imediat după eşecul cu Villareal

Barcelona Publicat de Vlad Militaru pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21474299/1/xavi.jpg

Xavi Hernandez nu va mai fi antrenorul Barcelonei începând cu data de 30 iunie.

Xavi şi-a anunţat plecarea de la Barcelona

Tehnicianul catalanilor a făcut anunţul la conferinţa de presă de după eşecul cu Villareal, scor 3-5.

"Am luat decizia în urmă cu câteva zile. Cred că e momentul oportun. Ca suporter al clubului, asta simt. Am gândit ca un suporter! Cred că e o decizie de bun-simţ. Am pus clubul deasupra mea. Sper ca asta să detensioneze situaţia. Eu mă simt responsabil pentru tot. Am făcut o treabă bună până acum, dar se termină la 30 iunie. 

Îi mulţumesc domnului preşedinte pentru încrederea acordată. Este cel mai bun, trebuie să îi acordăm încredere. Ne-am întâlnit, am avut o discuţie firească. E timpul pentru o schimbare!

M-am gândit la toţi cei din club. Nimeni nu merită să fie în situaţia asta. M-am gândit la soţia mea, la fratele meu, la staff. Nu vreau să fiu o problemă pentru Barcelona. E ultimul lucru pe care mi l-aş dori! Soluţia este să mă opresc"
, a declarat Xavi după meciul cu Villareal.

Eşecul cu Villarreal, unul în care defensiva catalană a arătat ca una de amatori, a compromis în mare măsură şansele la titlu. Barcelona se află la 10 puncte în spatele liderului Real Madrid.

În ultimele săptămâni au apărut mai multe speculaţii despre demiterea lui Xavi, după ce Barcelona a fost învinsă categoric de Real Madrid în finala Supercupei Spaniei şi a fost eliminată de Athletic Bilbao din Cupa Spaniei, scor 4-2.

Cu înfrângerea suferită în faţa "submarinului galben", catalanii au ajuns la un total de nouă goluri încasate în ultimele două meciuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele