Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Xavi şi-a confirmat decizia de a părăsi FC Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21511075/1/profimedia-0762257219-1.jpg

După ce Xavi şi-a anunţat plecarea de la FC Barcelona la finalul sezonului, apropiaţii tehnicianului au lăsat să planeze îndoiala asupra deciziei, însă spaniolul a clarificat sâmbătă lucrurile, potrivit Le Figaro.

Întrebat despre o eventuală revenire asupra deciziei sale, Xavi nu a fost categoric. "Dacă mi-aş schimba decizia în cazul în care clubul nu găseşte o soluţie potrivită? Nu, aşa cum am spus deja, nu va fi nicio schimbare, voi pleca", a declarat el într-o conferinţă de presă.

La 27 februarie, familia lui Xavi lăsase să se înţeleagă faptul că antrenorul ar mai putea rămâne un sezon la clubul catalan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele