Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Ziua şi oferta. Man face cu ochiul unei alte echipe din Premier League, după Norwich: "Ce, eu sunt prost?"

Superliga Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19417897/1/dm.jpg

În timp ce presa din Italia anunţă că Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo sunt interesate de serviciile lui Dennis Man, 21 de ani, Gigi Becali înaintează din nou varianta Premier League: pe lângă Norwich, o altă echipă din prima ligă engleză l-ar vrea pe mijlocaşul ofensiv. În plus, finanţatorul FCSB a dezvăluit şi mesajul pe care l-a avut pentru Florinel Coman, după meciul cu Dinamo, câştigat cu 1-0 în returul semifinalei Cupei României 2019/2020.
 
Becali a explicat, sâmbătă dimineaţă, cum au decurs discuţiile cu cei de la Norwich, cărora a încercat să le transmită că investiţia în Man ar fi una de viitor, dar şi faptul că o altă formaţie din Premier League l-ar dori. Cel mai probabil se referă la Sheffield United, trupă aflată în prima jumătate a clasamentului: "Eu ştiu despre încă o echipă din Anglia, din Liga 1, care s-a interesat. Italienii....Ştiu că s-a scris în Italia ceva, dar nu am nicio ofertă, nu am fost întrebat eu direct. Eu, normal, cer ceva ce el nu este la ora asta. Cred în viitorul lui, cer o sumă pe care o valora el. Ei mi-au zis dacă sunt conştient că nu face mai mult de şapte milioane de euro? Eu le-am zis că da, dar că ştiu cât va valora peste doi ani, 50-60 de milioane de euro. Ei au spus că e posibil şi asta. Are 21 de ani, de ce să nu speculez asta? Ce, sunt prost? Mi-a dat Domnul mintea asta, să speculez. Văd că are şi multe oferte", a declarat Becali, la Pro X, în ziua în care italienii au anunţat că Man le face cu ochiul echipelor din Serie A, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo.

Becali, mesaj pentru Coman: "Se vor bate mari echipe europene pe tine!"

Rămas în spate în lupta umăr la umăr cu Dennis Man pentru un mare transfer în străinătate, Florinel Coman este, în continuare, un mare pariu al lui Becali. Mulţumit de modul în care atacantul s-a descurcat în partida cu Dinamo, finanţatorul FCSB a încercat să-i ridice moralul, spunându-i că evoluţii precum cea în faţa rivalei din Ştefan cel Mare îl vor aduce în atenţia cluburilor de top din fotbalul european: "I-am spus lui Coman: <<Dacă joacă aşa cum a jucat cu Dinamo, eu îţi garantez că se vor bate echipele mari europene pe tine. Nu contează că nu ai dat gol! Dacă joci aşa, o să dai câte două goluri pe meci>>.", e dezvăluirea făcută de Becali.

Foto:  Răzvan Păsărică /Sport Pictures
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele