Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

600 de kilometri pe bicicletă pentru a reveni "acasă". Aventura în care a plecat brazilianul Fred

Alte campionate externe Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19379674/1/fred.jpg
La 36 de ani, Frederico Chaves Guedes, cunoscut fanilor fotbalului sub numele de Fred, a pornit într-o aventură de 600 de kilometri. Pentru a semna cu Fluminense, clubul carierei sale, şi pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru ajutarea a 4.000 de familii sărace.
 
Devenit celebru în Europa în urma perioadei petrecute în Franţa, la Lyon, Fred a rămas în memoria brazilienilor drept una dintre cele mai mari dezamăgiri ofensive din istoria Selecao la o Cupă Mondială, în 2014, la turneul final găzduit chiar de ţara sa. La şase ani distanţă, în momentul în care Brazilia a devenit a doua cea mai lovită ţară de pandemia de COVID-19, Fred iese la rampă într-un mod frumos.
 
Înţeles cu Fluminense, a pornit într-o cursă de 600 de kilometri, din Belo Horizonte până la Rio de Janeiro, cu scopul de a-i convinge pe oameni să se alăture cauzei sale şi să strângă bani pentru aproximativ 4.000 de familii sărace din Brazilia.
 
„Obiectivul meu este să strâng bani pentru alimentele de bază a 4.000 de familii sărace. Contez pe ajutorul şi donaţiile voastre în cursa pentru această nobilă cauză", spune Fred, care a marcat 161 de goluri în 265 de meciuri jucate pentru Fluminense între 2009 şi 2016. Pentru naţionala ţării sale, vârful ajuns la 36 de ani are 18 goluri în 39 de meciuri, dar şi două trofee: Copa America şi Copa Confederaţiilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri