Ultima oră
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla” VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla”
Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon
Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga

A venit nota de plată! Amenzi şi interdicţii după derby-ul din Craiova

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21520428/1/fc-u-craiova-universitatea-craiova-superliga-superbet-10-03-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, duminică seară.

Ca de obicei, galeriile celor două rivale au făcut spectacol în cadrul derby-ului, iar meciul a fost întrerupt de două ori din cauza torţelor aruncate în teren.

Cum era de aşteptat, jandarmii au aplicat sancţiuni ca urmare a incidentelor. Microbiştii au primit patru avertismente şi şapte amenzi cu o valoare totală de 2650 de lei. De asemenea, şapte persoane au fost interzise pe stadioane timp de un an.

”În urma meciului de fotbal dintre Fotbal Club Universtitatea 1948 – Universitatea Craiova1948 CS SA, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a aplicat 11sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 avertismente şi 7 amenzi cu valoare totală de 2650 lei. Suporterii au fost sancţionaţi pentru că au refuzat prezentarea documentelor de acces şi, după caz, a actelor de identitate, la solicitarea justificată a forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, au adresat injurii şi expresii jignitoare, au provocat şi participat la scandal şi au aruncat cu obiecte în direcţia suprafeţei de joc, în incinta bazei sportive.

De asemenea,au fost constatate 2 infracţiuni cu 2 autori pentru încălcarea art. 37 lit. a din Legea 126/1995, la efectuarea accesului 2 suporteri au fost depistaţi având ascunse asupra lor articole de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Totodată, la finalul partidei un suportera încercat să pătrundă în zona autocarelor celor 2 echipe, moment în care stewarzii l-au îndepărtat, fiind nevoia şi de intervenţia forţelor de ordine. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, precum şi cu sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de 1 an.

În total un număr de 7 suporteri au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de 1 an. În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun. Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competiţiilor sportive să se manifeste în mod civilizat şi să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice” este comunicatul Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele