Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Adi Mutu anunţă viitorul lider al echipei naţionale. "E super profesionist, foarte serios. Statura lui e impresionantă"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 6 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19641507/1/mutu-u21.jpg

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, a declarat că fundaşul Radu Drăguşin (18 ani) de la Juventus Torino poate fi viitorul lider al 'tricolorilor'. Mutu a fost impresionat de calităţile şi de seriozitatea lui Drăguşin, pe care l-a debutat la naţionala de tineret.

Săptămâna trecută, Radu Drăguşin a debutat pentru echipa de seniori a lui Juventus în meciul cu Dinamo Kiev din grupele Ligii Campionilor, câştigat de campioana Italiei, scor 3-0. Fundaşul central a jucat 21 de minute.

Drăguşin a ajuns la juniorii lui Juventus în 2018, dar nu a debutat deocamdată în Serie A.

Presa din Italia a anunţat că Juventus îi va prelungi contractul lui Radu Drăguşin, care este scadent pe 30 iunie 2021.

"L-am urmărit la Under 23 la Juventus, într-un meci cu Real, se vedea că are ceva. Credeam că are 21 de ani, nu mi-a venit să cred când am auzit că are 18 ani, statura lui e una impresionantă. Am vorbit şi cu Oprescu, la Under 19, să îl iau la mine. Nu a fost vreo problema de a se adapta, e super-profesionist, foarte serios, un băiat care lucrează, nu se plânge.

Mă bucur, e un lucru mare să debutezi la 18 ani la Juve. Am vorbit cu el, i-am spus că e important, e un vis devenit realitate, am simţit şi eu la Argeş, Dinamo, Inter, dar i-am spus că nu înseamnă nimic dacă nu ai continuitate şi nu rămâi acolo. I-am zis că trebuie să muncească mult, pretenţiile cresc. Fotbalul adevărat pentru el acum începe.

Mai bine ar fi să joace titular meci de meci la Juve. Eu am făcut pasul de la Inter la Verona, am ales să joc, e riscant, pentru că poţi să te pierzi, dar, dacă te duci şi eşti la fel de motivat şi ai 30 de meciuri pe an, este extraordinar. Poţi să te întorci anul următor şi să fii titular la 19 ani la Juventus.

Pirlo are încredere în el ca jucător, îl apreciază. Drăguşin nu ar trebui să se transfere în iarnă, ci să lase sezonul să se termine. Pirlo poate îi va da şansă să joace mai mult, îl apreciază. Dacă va fi titular la Juve la 19-20 de ani, poate fi viitorul lider al naţionalei.

I-am spus de mâine să uite toate comentariile pozitive. Fără să vrei te fură, începi să crezi că ai realizat ceva când n-ai realizat nimic. Sper că părinţii lui să fie cu picioarele pe pământ. Ei stiu, au fost şi ei sportivi şi stiu ce înseamnă aceste lucruri", a spus Adrian Mutu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele