Ultima oră
EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Adversarul din Premier League de care Klopp a început să se teamă. "Mă tem că nu va fi Guardiola vs Klopp în anii următori, îşi fac echipă bună!"

Premier League Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19626643/1/gocu.jpg

Pep Guardiola a semnat prelungirea contractului cu Manchester City, iar decizia spaniolului e salutată de antrenorul rivalilor de la Liverpool, Jurgen Klopp.

Germanul le transmite însă englezilor să nu se gândească însă de acum că rivalitatea dintre cei doi din ultimii ani va continua, în condiţiile în care pe lista pretendentelor la titlu se înscriu şi alte echipe.

Iar Klopp a identificat-o pe Chelsea drept principala ameninţare pentru următoarele sezoane. Londonezii sunt acum pe locul 3 în Anglia şi au o serie excelentă de rezultate, cu 5 victorii în ultimele cinci partide, din toate competiţiile, şi un singur gol primit în ultimele 7 meciuri.

"Mă bucur că Pep a semnat un nou contract, dar mă tem puţin că nu vom vorbi despre Guardiola vs Klopp în următorii câţiva ani pentru că pare că Frank (n.r. Lampard) şi Chelsea construiesc o echipă cu adevărat bună acolo", a declarat Klopp.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele