Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Alex Cicâldău, comparat cu Nicolo Barella de către antrenorul Fatih Terim. Care sunt aşteptările turcilor

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20335354/1/cicaldau.jpg

Mijlocaşul Alexandru Cicâldău (24 de ani), transferat în această vară de la Universitatea Craiova la Galatasaray Istanbul, trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor turcilor. Antrenorul de la Galatasaray, Fatih Terim, a declarat că românul are calităţi asemănătoare cu cele ale lui Nicolo Barella, campion european cu Italia.

6,5 milioane de euro a plătit Galatasaray pentru transferul lui Alex Cicâldău. Mijlocaşul are 14 selecţii şi două goluri pentru echipa naţională.

Presa turcă scrie că Alex Cicâldău va avea un rol complex la Galatasaray, urmând să fie un ‘turn de control’ la mijlocul terenului şi să contribuie considerabil atât pe faza ofensivă, cât şi pe cea defensivă. Totodată, românul este aşteptat să verticalizeze deseori pentru a crea şanse de gol.

”Îmi place foarte mult Nicolo Barella. Cicâldău are calităţi similare. Poate juca precum Barella”, a declarat Fatih Terim, potrivit Milligazete.

65 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolo Barella (24 de ani), mijlocaşul central de la Inter Milano, campioana Italiei.

Galatasaray încearcă să aducă un alt mijlocaş român, Olimpiu Moruţan (22 de ani), dar FCSB cere 10 milioane de euro. Turcii au oferit doar 7, iar Gigi Becali nu pare dispus să negocieze.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele