Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

"Am întocmit hârtia. Mingea e la dumnealui!". Gheorghe Mustaţă, noi declaraţii despre vânzarea FCSB

Superliga Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20478792/1/mustata.jpg


Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, merge mai departe în dialogul de la distanţă pe care-l are cu Gigi Becali privind vânzarea clubului şi anunţă că el şi oamenii din jurul lui sunt gata să facă tranzacţia.
 
Început odată cu plecarea lui Edward Iordănescu de la echipă, conflictul dintre fanii FCSB şi Gigi Becali a ajuns până în punctul în care omul de afaceri a anunţat că e gata să renunţe la echipă în schimbul a zece milioane de euro. Imediat, Gheorghe Mustaţă a intrat pe fir şi a transmis că a găsit un investitor, iar acum liderul suporterilor mută mingea în terenul lui Becali:
 
"Am întocmit hârtia pe care Asociaţia Salvaţi Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a şi fost deja trimisă în această seară. După ce am consultat toţi acei oameni dispuşi să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Aşteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui.
 
Noi dovedim că suntem serioşi. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, aşteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro. Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care şi-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an.
 
Este adevărat că toţi considerăm că sunt şanse 0,1 la sută ca Gigi să fi vorbit serios. Noi ne-am făcut datoria, suntem serioşi şi am întrebat oficial dacă şi el este la fel", a declarat Mustaţă, marţi seară, la Radio Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele