Ultima oră
MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire” MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”
Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV
Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17 Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17
Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist
Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar
TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian exultă după victoria cu Ucraina: „Am făcut-o pentru România!”

Tenis Publicat pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21558274/1/profimedia-0864609552.jpg

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup, impunându-se în ultimul meci al întâlnirii cu Ucraina de la Fernandina Beach (SUA).

După ce în prima zi a întâlnirii scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina, a doua zi a fost fără greşeală pentru „tricolore” , care au câştigat toate cele trei meciuri.

La dublu, Bogdan şi Cristian au învins cu 6-2, 7-6 echipa Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok.

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, în culmea fericirii după ce au învins Ucraina

La finalul duelului cu Ucraina, tenismenele românce au fost acaparate de emoţii şi au reuşit cu greu să îşi găsească cuvintele.

„Nu ştiu ce am făcut. Nu îmi dau seama. Am văzut mingea şi am lovit-o. Am zis că trebuie să o trimit cross. Sunt pregătită. Încă mai am energie. Am făcut-o pentru România.”, a spus Ana Bogdan.

Jaqueline Cristian le-a mulţumit suporterilor pentru sprijinul prin care le-au împins de la spate şi a transmis că merg la Sevilla cu un singur gând: victoria.

„Eram pe val şi am luptat până la final. Suntem foarte fericite şi recunoscătoare că românii ne-au încurajat. V-am auzit pe toată durata meciului şi a contat foarte mult. Asta a făcut diferenţa.

Vă mulţumim foarte mult. Vom merge la Sevilla cu aceeaşi pasiune, cu acelaşi spirit de echipă şi nu va conta nimic. Nimic nu este gata până meciul nu se termină.”, a completat Jaqueline Cristian.

Nici Horia Tecău nu a reuşit să depăşească emoţiile şi transmis doar un scurt mesaj.

„Ne bucurăm de acest moment. Vom petrece până târziu în noaptea asta.”, a declarat Horia Tecău.

Tot sâmbătă, Ana Bogdan a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-3, şi Jaqueline Cristian a învins-o pe Lesia Tsurenko, 2-6, 6-4, 6-4.

În prima zi a întâlnirii, vineri, scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina: Ana Bogdan a fost învinsă de Lesia Ţurenko, scor 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5.

 România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, de la Sevilla.

Ucraina va disputa un baraj de menţinere în Grupa Mondială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele