Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Anett Kontaveit e pe val. Estona face recital la Turneul Campioanelor, după ce s-a impus la Transylvania Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20470587/1/kont.jpg

Anett Kontaveit din Estonia, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 8 va juca cu spaniola Garbine Muguruza, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 6, joi, nu înainte de ora 03.30, finala Turneului Campioanelor de la Guadalajara.

Kontaveit a trecut, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, de Maria Sakkari din Grecia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, după un meci de două ore şi două minute.

"M-am calificat ultima şi am ştiut că n-am nimic de pierdut. Tot ce am făcut aici a fost un bonus pentru mine.

Aştept cu nerăbdare finala. Sper să mă bucur şi de acest ultim meci, după care să stau puţin liniştită şi să realizez ce am făcut în ultimele luni",
a declarat estona, după victoria cu Sakkari.

La rândul ei, Muguruza a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-3, pe compatrioata ei, Paula Badosa, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 7, după o oră şi 25 de minute.

Atât Kontaveit, cât şi Muguruza sunt prima dată în ultimul act al Turneului Campioanelor. Mugurza este prima spaniolă în această fază din 1993, când Arantxa Sanchez Vicario era învinsă în finală de Steffi Graf.

Kontaveit poate câştiga al treilea trofeu consecutiv, dar cel mai important din carieră, după ce s-a impus la Kremlin Cup şi Transylvania Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele