Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

"Ăsta e marele meu regret!" Mircea Rednic şi-a dezvăluit visul în ziua în care împlineşte 58 de ani

Superliga Publicat pe 9 apr 2020
mail-share icon Email

Mircea Rednic (58 de ani) spune că principalul său obiectiv în cariera de antrenor este să ajungă la un moment dat selecţioner al României.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19329767/1/vlcsnap-2019-05-30-17h23m01s199.png

Pe 9 aprilie, Rednic a împlinit 58 de ani şi poate privi în urmă cu mândrie la o carieră în care a cucerit trofee importante, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Totuşi, rămâne cu un mare regret: nu a antrenat naţionala României. Rednic spune că a avut şansa să îi fie secund lui Boloni, când acesta a preluat naţionala, la începutul anilor 2000. Totuşi, atunci a ales să o preia pe Rapid, pentru prima sa experienţă ca tehnician.

”Mă supără că nu am fost niciodată selecţioner. Echipa naţională e marele meu regret. Naţionala nu era pentru mine în anul 2000. Puteam rămâne cu Boloni la naţională în 2000, dar voiam să antrenez”, a spus Mircea Rednic pentru ProSport.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele