Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

”Asta e parte din munca, să nu le permit jucătorilor să creadă că acum suntem cei mai buni din România”. Noul antrenor de la Mediaş nu îşi lasă elevii să se bucure de victoria cu CFR

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19579586/1/costa.jpg

Ultimul meci din Casa Liga 1 înainte de pauza meciurilor echipei naţionale va fi cel dintre UTA Arad şi Gaz Metan Mediaş. Confruntarea este în direct pe Look Sport+, luni, de la ora 20:30.

Jorge Costa, antrenorul portughez al medieşenilor a declarat la conferinţa de presă că succesul din etapa trecută contra celor de la CFR Cluj nu este definitoriu, iar elevii săi trebuie să se focuseze pe meciul cu cei de la UTA.

 „Nu eram cea mai rea echipă din campionat înaintea partidei cu CFR, acum nu suntem cea mai bună echipă din România. A fost un rezultat important pe care l-am obţinut în compania campioanei, iar oamenii pot să spun ce vor. A fost un joc în care am meritat cele trei puncte, am jucat bine, am muncit, am făcut ce a ţinut noi şi am câştigat cele trei puncte care sper să ne dea încrederea de care avem nevoie.

Uneori după un rezultat bun, iar acesta cu CFR a fost unul foarte bun, putem avea această încredere de care vă spuneam, sau putem avea prea multă încredere, pe care nu mi-o doresc. Trebuie să înţelegem cum şi de  ce  am câştigat cele 3 puncte cu CFR şi să urmăm aceste reguli.

Asta e parte din munca, să nu le permit jucătorilor să creadă că acum suntem cei mai buni din România. Nu suntem, dar muncim pentru a fi una dintre cele mai bune echipe. Obişnuiesc să spun că din cer primim ploaie, zăpadă, însă în viaţa reală trebuie să munceşti mult pentru a avea succes.

Cum spuneam, trebuie să înţelege de ce şi cum am câştigat, iar dacă vom face lucrurile de aceeaşi manieră şi dacă vom reuşi să le şi îmbunătăţim, vom putea câştiga meciuri. Dacă vom crede că este suficient atât, vom fi fericiţi că am bătut CFR, iar pentru noi asta e tot, atunci vom avea problema mari”
, a spus tehnicianul lusitan, înainte de meciul cu arădenii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri