Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Astra nu se teme că ar putea fi sancţionată, din cauza scandalului de dopaj. ”A fost un act individual al unor jucători”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 9 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20108224/1/mara.jpg

Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alexandru Ioniţă au primit pedepsele pentru episodul de dopaj, din urmă cu câteva luni. Întrebarea care e pe buzele multora e: ce se va întâmpla cu Astra? Potrivit avocatului Paul Mincu, care-i reprezintă pe cei trei fotbalişti, giurgiuvenii nu riscă să fie retrogradaţi, pentru că nu sunt implicaţi nicicum în acest scandal.

Bogdan Mara a vorbit despre această problemă, la flash-interviurile de după meciul cu UTA Arad, terminat la egalitate, scor 0-0.

„În situaţia în care mai mult de 2 membri ai unei echipe sportive sunt găsiţi vinovaţi de una dintre încălcările prevăzute la articolul 2, alineatul 2 în perioada unei manifestări sportive, organizatorul competiţiei, pe lângă sancţiunile aplicate individual sportivilor implicaţi, va sancţiona echipa respectivă cu descalificarea şi pierderea punctelor. 

Clubul nu a fost parte în acest proces, în această judecată. Clubul nu are nicio vină în ceea ce au făcut cei trei jucători individual. Nu am fost citaţi absolut deloc în această problemă, deci nu avem nimic de spus. Din ce am înţeles de la avocaţii jucătorilor, se va face apel, se va judeca în continuare şi vom vedea. Momentan noi trebuie să ne vedem de fotbal şi de meciurile pe care le avem. V-am spus, ne aşteaptă o dublă grea cu Dinamo şi un playout pe care ne dorim să îl câştigăm, să ne luptăm pentru un loc de cupe europene. 

(n.r. - Nu vă gândiţi că Astra poate fi eliminată din competiţie?) Nu, nu ne stă în cap aşa ceva, pentru că Astra nu a făcut absolut nimic rău. Repet, clubul Astra nu a avut absolut nimic de-a face. A fost un act individual al unor jucători. E ca şi cum, nu ştiu, sunt multe exemple, aduci un jucător, îl bate pe unul, îl bagă în puşcărie şi tu suspenzi clubul? Sunt lucruri individuale. Una e ce se întâmplă în club... Din moment ce clubul nostru nu a făcut nimic şi nu a luat parte la aceste lucruri, nu are de ce să fie suspendat. Nu merită să se ajungă aşa de departe, nu sunt ei criminalii din fotbalul românesc sau din sportul românesc. Chiar nu a fost ceva atât de grav să se facă atâta tam-tam. Sper să îşi revină, pentru că au nevoie de fotbal”, a declarat oficialul giurgiuvenilor, la finalul partidei cu UTA Arad.

mail-share icon Email
viewscnt