Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Atletul Deon Lendore, medaliat olimpic la 4x400 m, a murit într-un accident rutier în Texas. Avea 29 de ani

Sporturi Publicat pe 11 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20547274/1/lendore.jpg


Comitetul Olimpic din Trinidad şi Tobago a anunţat, marţi, decesul lui Deon Lendore (29 de ani), specialist în 4x400m şi medaliat cu bronz olimpic în 2012. Sportivul din Trinidad a murit într-un accident de maşină în Texas.
 
Lendore a făcut parte din ştafeta medaliată cu bronz de la Londra în 2012 şi vicecampioană mondială în 2015, tot la Londra.
 
De asemenea, a participat la Jocurile de la Tokyo cu ştafeta din Trinidad, ocupând locul opt în finală, şi avea două medalii de bronz individuale la CM indoor, în 2016 şi 2018.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele