Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1

Stranieri Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20024238/1/boloni-panathinaikos-atena02.jpg

Panathinaikos, antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa lui Ionuţ Nedelcearu, AEK Atena, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Greciei. Tot în prima ligă elenă, Cristian Ganea a înscris un gol pentru Aris Salonic.

La partida Panathinaikos – AEK, Nedelcearu a fost integralist la oaspeţi. Au marcat Velez ’58 pentru Panathinaikos şi Garcia ’73 pentru AEK.

La meciul Aris Salonic – Atromitos, scor 3-0, Cristian Ganea a înscris în minutul 23. Celelalte goluri au fost marcate de Sasha ’65 şi Silva ‘80. Ganea a jucat pe toată durata partidei.

Aris ocupă locul doi în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce Atromitos este pe opt (26 de puncte). Panathinaikos se află pe poziţia a cincea (42 de puncte), iar AEK este pe 4 (45 de puncte).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele