Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Becali "s-a convins" şi de Buş şi aduce alt atacant la FCSB! Al doilea transfer al iernii din Casa Liga 1

Superliga Publicat pe 2 dec 2020
mail-share icon Email

Gigi Becali este pe punctul să perfecteze un nou transfer pentru FCSB, patronul roş-albaştrilor dorind să-şi întărească şi ofensiva după ce a bătut deja palma pentru transferul fundaşului stânga al Astrei, Risto Radunovic.

Becali îl vrea pe Dumitru Cardoso (29 de ani), de la Gaz Metan, fotbalist cu 11 goluri şi 6 pase decisive reuşite în cele 39 de partide jucate în tricoul Medieşenilor. Conform GSP, Becali l-a mai vrut pe Cardoso şi în urmă cu un an, iar acum mutarea are şanse mari să se realizeze.

Cardoso este un jucător de origine Română, născut în Suedia, dar care s-a format ca fotbalist în Italia, jucând de asemenea pentru naţionalele U19 şi U20 ale Squadrei Azzura.

Ajuns acum la 29 de ani, Cardoso are în CV echipe precum Empoli, Napoli (club care îl cumpăra la 19 ani), Nottingham Forrest sau Livorno.

Nemulţumit de Buş, Becali îl vrea pe Cardoso

Becali a decis să-l aducă pe Cardoso nefiind mulţumit de variantele avute în acest moment pentru postul de vârf împins: Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc. Cardoso e un fotbalist polivalent, care poate juca şi în spatele vârfului sau în flancul stâng al ofensivei.

500.000 de euro e cota de piaţă a atacantului de 29 de ani, conform Transfermarkt

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele