Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Benjamin Mendy nu mai are cale de scăpare! A ajuns la şase acuzaţii de viol. UPDATE: Jucătorul rămâne în închisoare şi va fi judecat la 24 ianuarie

Manchester City Publicat pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20469241/1/benjamin-mendy.jpg

Fundaşul echipei Manchester City Benjamin Mendy a fost acuzat de alte două violuri. El trebuie să se prezinte, miercuri, în faţa Tribunalului din Stockport, pentru audiere, informează BBC.

UPDATE: Plasat în arest preventiv din 26 august, Benjamin Mendy şi-a văzut acuzaţiile înrăutăţite joi. La cele patru violuri şi o agresiune sexuală (asupra a patru femei, dintre care una cu vârsta de 16 ani, între octombrie 2020 şi august 2021) de care a fost acuzat s-au adăugat oficial, joi, două noi plângeri pentru viol legate acum de cele anterioare.

Tribunalul din Chester, în nordul Angliei, a luat decizia după o şedinţă la care internaţionalul nu a participat, audiat deja cu o zi înainte de judecătorul Margaret McCormack.

O audiere procedurală trebuie să aibă loc la 22 decembrie, indică Manchester Evening. Data procesului este stabilită pentru 24 ianuarie 2022. În aşteptarea apariţiei sale şi a unui alt bărbat, Louis Saha Matturie, 40 de ani, urmărit şi el pentru mai multe violuri dar ale cărui legături cu francezul nu au fost clar stabilite, jucătorul de la Manchester City va rămâne în închisoare.

Internaţionalul francez este la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline.

El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie, în aşteptarea unei anchete.


Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care rămâne în arest, se confruntă acum cu şase acuzaţii de viol şi unul de agresiune sexuală.

Acuzaţiile sunt formulate de patru reclamante cu vârsta de peste 16 ani şi se presupune că agresiunile ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021, în locuinţa de cinci milioane de lire sterline a fotbalistului, situată în Prestbury, Cheshire.

Internaţionalul francez este la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline.

El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie, în aşteptarea unei anchete.

Mendy urmează să fie judecat la 24 ianuarie 2022.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele