Ultima oră
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”

Berbatov, despre CFR Cluj: "Clar ăsta e obiectivul lor!" Ardelenii, remarcaţi alături de Şahtior şi Ferencvaros

Superliga Publicat pe 28 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19831292/1/berbatov1.jpg

Într-o analiză a formaţiilor de top din Estul Europei, bulgarul Dimitar Berbatov a vorbit şi despre CFR Cluj, precizând că obiectivul ardelenilor este clar calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Berbatov s-a arătat impresionat în special de Şahtior Doneţk, care a învins-o de două ori pe Real Madrid, chiar dacă ulterior ucrainenii au ratat calificarea în primăvara Champions League, iar fostul star al lui United a remarcat şi parcursul maghiarilor de la Ferencvaros.

"Am fost impresionat de faptul că Şahtior Doneţk i-a învins de două ori pe cei de la Real Madrid. Nu credeam că vor face asta. Apoi s-au calificat pentru Europa League - aceasta este o realizare pentru ei. Ei ajung de obicei în fazele grupelor din Liga Campionilor, dar consider că totuşi este o realizare însemnată.

Ferencvaros s-a descurcat foarte bine, ajungând în faza grupelor din Liga Campionilor. Ludogorets a avut un sezon prost în competiţiile europene, dar pe plan intern devine mai puternică. CFR Cluj a câştigat trei titluri consecutive în România, lucru de care ar trebui să fie mândri. Sunt sigur că următorul lor obiectiv este să fie din nou campioni în România şi să fie din nou în Liga Campionilor"
, a spus Berbatov în calitate de ambasador BetFair, companie ce sponsorizează şi CFR-ul din acest an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele