Ultima oră
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi

Boloni, scandal aprins cu jurnaliştii eleni: ”Apucaţi-vă de radio”

Stranieri Publicat pe 4 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19848531/2/boloni-panathinaikos-atena02.jpg

Ladislau Boloni s-a certat cu jurnaliştii la conferinţa de presă de la finalul primului meci al anului jucat de Panathinaikos, cu Asteras, şi care s-a terminat la egalitate, 0-0. Antenorului i s-a reproşat faptul că a acceptat ca fotbaliştii străini să plece din Grecia pentru a petrece sărbătorile de Crăciun cu familiile. Din această cauză, în confruntarea cu Asteras, trupa lui Boloni nu a putut conta pe cinci fotbalişti, pentru că au contractat noul coronavirus.

Boloni nu regretă faptul că şi-a lăsat jucătorii acasă, spunând că nu avea cum să le interzică să plece din Grecia. A lăsat de înţeles că nu şi-ar fi schimbat decizia, nici dacă ar fi ştiut că se va întâmpla asta. Antrenorul s-a certat serios cu jurnaliştii de la conferinţa de presă pe această temă.  

În orice echipă din lume, când îţi lipsesc cinci oameni, se simte. Nu vreau să ofensez pe nimeni, dar nu înţeleg decizia ligii. Avem cinci jucători cu coronavirus. Îmi veţi spune că unul e în Brazilia, dar şi el e bolnav. Cum a fost posibil ca această întâlnire să aibă loc?

Dacă un jucător vrea să fie de Crăciun în familie în ţara sa, cum ar putea să-i interzică un antrenor? Cei care cred acest lucru sunt chiar nişte zerouri. E o prostie să-mi puneţi o astfel de întrebare, pentru că nimeni pe lumea asta nu ştia exact ce trebuie să faci împotriva virusului. Şi vreau să le transmit experţilor că doi dintre băieţi, Kourbelis şi Tzavidas, au petrecut Sărbătorile aici, în Grecia, şi tot s-au îmbolnăvit.

Puteţi să spuneţi ce vreţi. Dacă nu vedeţi frustrarea pe chipul meu, atunci mai bine apucaţi-vă de radio, lăsaţi televiziunea!. Sunt realist, dar vreau să evit concluziile bombastice. Eu apăr la maximum jucătorii, colectivul lui Panathinaikos. Voila!”, a spus Boloni.

Panathinaikos, antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Asteras Tripolis, într-un meci din etapa a 16-a a campionatului Greciei.

Pentru echipa lui Boloni urmează, miercuri, o partidă în deplasare cu Apollon Smirnis, tot în campionatul elen.

Panathinaikos ocupă locul cinci în clasament, cu 19 puncte, iar Asteras este pe şase, cu 18 puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele