Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Botoşaniul, inundat înaintea meciului cu CFR. VIDEO: Se anunţă furtună la ora meciului transmis de Look Plus

Superliga Publicat pe 20 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19397257/1/pp.png


Meciul dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, transmis în direct de Look Plus de la ora 20:00, a fost precedat de o ploaie torenţială cu trei ore înaintea startului. Conform meteorologilor, o furtună e aşteptată asupra oraşului din Moldova chiar în timpul partidei cu campioana ultimelor două sezoane.
 
FC Botoşani debutează cu întârziere în play-off, după amânarea meciului cu Universitatea Craiova, iar partida cu CFR se va desfăşura în condiţii mai grele decât era programat. În jurul orei 17:00, o ploaie puternică a inundat terenul din Moldova, iar premisele sunt şi mai proaste: în jurul orei 20:00, prognoza meteo indică o furtună în Botoşani. Aşadar, calculele lui Croitoru şi Petrescu vor fi date puţin peste cap.

 
Dacă CFR are jucători puternici, experimentaţi, care ştiu cum să se descurce în asemenea situaţii, despre FC Botoşani se poate spune că este echipa ceva mai tehnică şi mai abilă cu mingea la picior, iar Marius Croitoru un antrenor căruia îi place jocul cu mingea la firul ierbii, în viteză. De altfel, tânărul tehnician al moldovenilor anunţase, în conferinţa de presă premergătoare meciului, că are de gând să adopte o tactică defensivă contra campioanei, care nu l-a impresionat în derby-ul câştigat cu 1-0 în faţa celor de la FCSB: "Nu ştiu dacă CFR are prima şansă. Avantajul lor este că au jucat atât meciuri amicale, cât şi un joc oficial. Noi nici măcar nu ne-am mai antrenat, dar n-am nicio problemă. Vom juca ofensiv cu CFR. Nu m-au impresionat în meciul cu FCSB", sunt intenţiile anunţate de Croitoru.
 
FC Botoşani - CFR se vede de la ora 20:00 pe Look Plus. Campioana are 33 de puncte, patru peste Universitatea Craiova, iar FC Botoşani, care nu a apucat să debuteze încă în play-off, ocupă locul al cincilea, cu 24 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele