Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

BREAKING NEWS ǀ Simona Halep a fost eliminată în primul tur la US Open

Simona Halep Publicat pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

Simona Halep, locul 7 WTA şi favorită 7, a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de grand slam US Open, ea fiind învinsă de jucătoarea ucraineană Daria Snigur, numărul 125 mondial.

Românca a cedat în 3 seturi. În primul set a pierdut cu 2-6, iar în al doilea s-a impus cu 6-0, lăsând impresia că poate să câştige în decisiv, în faţa neexperimentatei sale adversare, în vârstă de doar 20 de ani. În setul al treilea, cel mai echilibrat, Halep a pierdut cu 4-6, părăsind surprinzător US Open după o oră şi jumătate de joc. 

Cea mai mare performanţă a Simonei Halep la US Open a fost reprezentată de calificarea în semifinale din 2015. Românca are în palmares două titluri de grand-slam în carieră: Roland-Garros (2018) şi Wimbledon (2019). 

Fiind una dintre jucătoarele eliminate în runda inaugurală la US Open, pe tabloul principal, Simona Halep va primi pentru participarea la turneul din SUA 80.000 de dolari. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele