Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Ce declin dur al carierei! Cândva văzut ca un viitor superstar, acum este înfrânt ruşinos la debutul în Qatar

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20433803/1/real-madrid-reinier-jesus-carvalho.jpg

James Rodriguez şi-a făcut debutul în prima ligă din Qatar, la Al Rayyan. Columbianul, în vârstă de doar 30 de ani, a început cum nu se putea mai prost noua aventură, după ce a pierdut 0-3 în deplasarea de la Al-Duhail. 

În 2014, Rodriguez a avut o prestaţie fabuloasă cu Columbia la Cupa Mondială şi a fost golgheterul acelui turneu. Apoi s-a transferat la Real Madrid, de la Monaco, şi era unul dintre cei mai interesanţi fotbalişti din fotbalul internaţional. 

Ulterior, cariera lui a început să apună. Doar câteva sezoane a jucat la un nivel ridicat, la formaţia blanco. După ce a început să nu mai fie folosit, a urmat un împrumut la Bayern. În 2020, Everton l-a achiziţionat din postura de liber de contract. 

Nici în Premier League nu a demonstrat, ultima apariţie în tricoul lui Everton a avut-o pe 16 mai. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri