Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Ce declin dur al carierei! Cândva văzut ca un viitor superstar, acum este înfrânt ruşinos la debutul în Qatar

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20433803/1/real-madrid-reinier-jesus-carvalho.jpg

James Rodriguez şi-a făcut debutul în prima ligă din Qatar, la Al Rayyan. Columbianul, în vârstă de doar 30 de ani, a început cum nu se putea mai prost noua aventură, după ce a pierdut 0-3 în deplasarea de la Al-Duhail. 

În 2014, Rodriguez a avut o prestaţie fabuloasă cu Columbia la Cupa Mondială şi a fost golgheterul acelui turneu. Apoi s-a transferat la Real Madrid, de la Monaco, şi era unul dintre cei mai interesanţi fotbalişti din fotbalul internaţional. 

Ulterior, cariera lui a început să apună. Doar câteva sezoane a jucat la un nivel ridicat, la formaţia blanco. După ce a început să nu mai fie folosit, a urmat un împrumut la Bayern. În 2020, Everton l-a achiziţionat din postura de liber de contract. 

Nici în Premier League nu a demonstrat, ultima apariţie în tricoul lui Everton a avut-o pe 16 mai. 

 

mail-share icon Email
viewscnt