Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

CFR Cluj stă pe un butoi de pulbere. Situaţia ardelenilor e una dificilă, deşi încasează 15 milioane de euro

Superliga Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19326346/1/cfr-cluj.jpg

CFR Cluj a încasat o sumă mare de bani de pe urma parcursului european din Liga Campionilor şi Liga Europa, dar se pare că jucătorii nu şi-au primit primele. Titularii au de încasat undeva la 50.000 de euro şi, deşi ar fi intrat ceva bani de la UEFA  în urmă cu câteva zile, conducerea nu a virat în conturile fotbaliştilor sumele promise.

  • Campioana României a strâns de pe urma meciurilor din cupele europene aproximativ 15 milioane de euro

Potrivit fanatik.ro, CFR ar avea ceva restanţe salariale faţă de jucători, şi se va concentra pe plata lor şi mai puţin pe cea a primelor. Situaţia nu ar fi una roză nici cu privire la plata salariilor întregi pe timpul pandemiei. Oamenii cu factor de decizie din club vor reduce destul de mult remuneraţiile lunare, mai ales că fotbaliştii ardelenilor au, poate, cele mai mari salarii din Liga 1.

Am primit pe grup un mesaj că vom vedea exact care este situaţia şi că vor fi discuţii în câteva zile. La noi nu au vrut să taie salariile ca la majoritatea, au preferat să aştepte să vadă ce va fi”, puncta Alexandru Chipciu.

CFR l-a transferat pe Bălgrădean

Mutarea a fost ţinută secretă, iar ardelenii plănuiau să o lovească pe FSCB în plin şi să facă anunţul chiar inaintea primului meci direct din play-off. Aceasta a fost strategia campionilor privind transferul lui Bălgrădean şi motivul pentru care nici clubul, nici portarul nu au făcut un anunţ pe această temă, iniţial.

În cele din urmă, informaţia a ajuns la urechile patronului FCSB, Gigi Becali, care a făcut totul public şi a anunţat că nu se va mai baza în acest sezon pe Cristi Bălgrădean. Legal, CFR Cluj nu a greşit, în condiţiile în care Bălgrădean era în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi putea negocia cu orice echipă, fără acordul clubului.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele