Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar fi crezut? Chiricheş vrea să revină la FCSB

Superliga Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19369940/1/chiriches.jpg

Vlad Chiricheş s-ar putea întoarce la FCSB în câţiva ani. Fundaşul legitimat la  Sassuolo a recunoscut că îşi doreşte să revină la vicecampioana României peste un timp, atunci când se apropie momentul retragerii. Spune că este echipa lui de suflet şi că vrea să mai joace pentru câteva sezoane la FCSB.

Chiricheş dă de înţeles că ar dori să vadă echipa pe noul stadion care se construieşte în Ghencea, şi care va fi gata până la finalul anului. Chiar dacă a pornit un nou scandal între FCSB şi Steaua cu privire la cine va juca pe noua arenă, Chiricheş vrea să-şi vadă fosta echipă evoluând din nou acolo. ”FCSB este echipa copilăriei mele şi echipa unde am trăit cele mai mari satisfacţii. Dacă undeva, spre finalul carierei, aş fi într-o formă bună, să pot ajuta echipa, da! Mi-ar plăcea să mă întorc.

Stadionul Ghencea îmi va rămâne puternic în amintire şi pentru atmosfera creată de suporteri. Cred că ultimul meu meci pe Ghencea a fost un 3-0 cu CFR Cluj", a spus Chiricheş, într-un material publicat de agenţia Mediafax.

Vlad Chiricheş, 30 de ani, a jucat pentru FCSB un sezon şi jumătate, ianuarie 2012-august 2013, dar a cucerit trei trofee, două campionate şi o Supercupă a României. El a plecat la Tottenhm, în Premier League, pentru 9.5 milioane de euro, iar ulterior şi-a mai trecut în C.V. echipele Napoli şi Sassuolo. La aceasta din urmă este împrumutat, iar din vară este nevoit să se întoarcă la fosta echipă a lui Maradona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele