Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

Ciprian Deac, dezvăluiri fără menajamente: de ce a EŞUAT la Schalke 04! "Mă credeam cel mai mare fotbalist... Pierdeam nopţi"

Superliga Publicat pe 2 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19323027/1/ciprian-deac.jpg

Ciprian Deac este unul dintre jucătorii determinanţi ai CFR-ului şi forma sa excepţională se bazează pe o viaţă extrasportivă fără excese, însă lucrurile nu au stat mereu aşa. O recunoaşte chiar mijlocaşul campioanei, care spune că eşecul mutării la Schalke 04, una din forţele Germaniei, i se poate imputa 100%.

Deac a vorbit sincer despre perioada petrecută în Germania, la un club unde în acel moment jucau fotbalişti uriaşi precum Raul, Neuer, Matip, Rakitic, Metzelder sau Draxler.

"A fost o perioadă grea din punct de vedere psihic. Eu cred că nu realizam la ce club am ajuns. Abia la doi, trei ani, după ce am revenit în ţară, am realizat exact unde am fost şi cu ce jucători am fost coleg. Am avut colegi jucători foarte mari...

Nu am reuşit să mă impun pentru că nu eram pregătit psihic. Nu eram cu gândul la fotbal în acea perioadă... Cred că mă credeam cel mai mare fotbalist, nu ştiu ce era în capul meu.

O mare problemă e că nu aveam răbdare. Eu nejucând o lună de zile, am renunţat... Efectiv am renunţat să mă mai antrenez la capacitate maximă. Nu am avut pe nimeni lângă mine în acea perioadă să mă tragă de urechi, să îmi dea două palme.

M-am trezit când era prea târziu. Simţeam că nu am şanse să joc şi nu eram cu gândul acolo. Îmi doream să mă întorc în România, să-mi găsesc o echipă unde să joc, cu toate că atunci am avut alte două opţiuni să joc tot în Germania. Erau două echipe care promovaseră, dar nu îmi mai doream să rămân.

M-am trezit cu foarte mulţi bani peste noapte, mă credeam cel mai mare fotbalist şi asta şi-a pus amprenta. Am avut şi nopţi pierdut...
", a declarat Ciprian Deac pentru GSP LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele