Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Comunicat dur al celor de la Iaşi, la adresa arbitrilor, după eşecul cu Hermannstadt

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe marți, 22:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19407475/1/herm.jpg

Hermannstadt a reuşit în această seară să se impună în deplasare,  3-2 cu Poli Iaşi. Partida a contat pentru etapa a 7-a din cadrul play-out-ului Casa Liga 1.

Cei de la Iaşi au ieşit la scurt timp la atac, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, acuzând arbitrajul lui Radu Petrescu, care nu ar fi acordat moldovenilor două lovituri de la 11 metri.

”Se joacă 11 contra 14 în Copou, dar intrăm în avantaj la pauză graţie dublei lui Luckassen! 2-1”, se arată în postare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19407475/2/iasi.png

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele