Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Comunicatul DSP Prahova, după cazurile de infectare cu Covid-19 de la Petrolul

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19410809/1/pet.jpg

Petrolul are cinci jucători depistaţi pozitiv cu COVID-19! Din informaţiile apărute, meciul cu UTA Arad, de sâmbătă, a fost amânată şi va avea loc la o dată ulterioară. Din câte se pare, anunţurile au fost făcute azi, după un antrenament. Deplasarea către Arad trebuia să aibă loc miercuri, cu avionul, dar cursa a fost anulată.

Meciul UTA - Petrolul, programat pe 4 iulie în direct pe canalele Look, a fost amânat! Decizia a fost anunţată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, frf.ro, şi a fost luată de departamentul de competiţii al forului condus de Răzvan Burleanu.

DSP Prahova a emis următorul comunicat: "Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacţii nu doar din lot, ci şi la nivel de club şi familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei 5 jucători vor fi internaţi la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieşit cu toţii negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat şi ajungem la astfel de situaţii complicate", a spus Bogdan Nica, şeful instituţiei, pentru GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele