Ultima oră
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League

Conor McGregor a fost arestat pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei

UFC Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20650291/1/mcg.jpg

Starul UFC, Connor McGregor a fost arestat marţi seară, de poliţia irlandeză, pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice prin felul în care a condus, relatează cnn.com.

“Gardai a arestat un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani în legătură cu un incident de şofat periculos în zona Palmerstown, marţi, 22 martie 2022. Bărbatul a fost dus la secţia Lucan, unde a fost pus apoi sub acuzare, A fost eliberat apoi, el urmând să se prezinte la o dată ulterioară în faţa tribunalului din Blanchardstown”, a precizat poliţia într-un comunicat.

Karen Kessler, reprezentantă al starului MMA, a precizat că în momentul în care a fost oprit de poliţie McGregor conducea către sala de sport. “El a trecut testele de droguri şi de alcool care i s-au făcut la secţie”, a adăugat ea.

McGregor nu a mai luptat din iulie 2021, când a suferit o fractură la picior la un meci cu Dustin Poirier. El ar urma să revină în ring în acest an.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele